Инфо

8. октобар 2020.8. окт 2020.
фото: с. с.

фото: с. с.

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

“ЦРВЕНО- ЦРНИ” DEJA VU

Проблем неефикасност, проблем умор, порази, без побед еод првог кола. Опстанак делује као немогућа мисија, не бодовно, већ осећајем и сталним понављањем догађаја из меча у меч
Пре сваке анализе, треба обратити пажњу на чињенице, оне су некада очигледне, увек јасне, често болне. Када не можете да постигнете гол, онда је реми оно највише чему се можете надати, а када се неефикасности придружи умор и недостатак квантитета, односно ротације, реми је већ чудо. Ако ни то није довољно лоше, догоди се велики пад самопоуздања по примљеном голу и онда спаса нема. Све поменуто мучи МАЧВУ и то траје, а крај се не назире.
Четири меча између две паузе донеле су само један гол. ВОЖДОВАЦ није изгледао као посебно квалитетан тим, нити као надмоћан, шта више био је подређен 45 минута. Сачекали су гости очекивани пад снаге, постигли гол, брзо и други и потпуно „убили“ вољу домаћих. Није то само Вождовац, то је нешто што се понавља из меча у меч.
За који дан је крај прелазног рока и све је извесније да он неће ништа донети и да је актуелни тим на изазову до јануара.

МАЧВА – ВОЖДОВАЦ 0:2 (0:0)
Стадион Мачве. Без гледалаца. Главни судија: Ђорђе Максимовић, помоћници: Ристић и Ђурђевић. СТРЕЛЦИ: Путничанин у 60. и Лацикас у 64. минуту. ЖУТИ КАРТОНИ: Ристивојевић, Обровац и Мијаиловић (Мачва); Миловић и Гајић (Вождовац).
МАЧВА: Гордић, Пејовић (Зукановић), Ивић, Пешић, Ортиз (Шушњар), Марковић, Дабић, Мијаиловић, Ристивојевић, Адамовић, Божић (Обровац).
ВОЖДОВАЦ: Прековић, Миловић, Милосављевић (Нишић), Стојчев (Милојевић), Гајић, Путничанин, Вујиновић (Стоисављевић), Ајдиновић (Ђорђић), Живковић, Станковић, Пантовић (Лацикац).


То је још девет утакмица. Млади Ортиз на моменте покаже квалитет, али још је неискусан да би прдстављао велику опасност за ривала, Зукановић нема снаге за читав меч. Дабић игра солидно на десном беку, али свакако није играч који може да направи разлику. Више пута је тренер Драган Аничић истицао да је имао и још увек има списак појачања, али због ситуације у клубу, он је само слово на папиру и ништа више.
После паузе следи пут у Лучане, потом Напредк у Шапцу, гостовање Партизану, утакмица против Јавора у Поцерској. Тренутна очекивања су врло мала код навијача, тако да, гледајући позитивно, упркос свему, па и логици, могу бити само превазиђена.

Фудбалски семафор
СЛ „Запад“, 9. коло: МАЧВА (Б) – Будућност Кр. 2:1.
К-М зона, 8. коло: Рубибреза – СЛОГА (Б) 2:4; МЛАДОСТ (П) – Борац (Л) 2:1; 8. коло: Врело Спорт - ЈЕДИНСТВО (В) 3:1.
Прва лига Србије (ж), 8. коло: (2) МАЧВА – Дубочица 3:1.
Квалитетна кадетска лига, 2. коло: (18) МАЧВА – Рад 1:4.
Прва омладинаска лига ФСРЗС , 10. коло: (1) МАЧВА – Борац (Ч) 1:0.
Прва кадетска лига ФСРЗС, 10. коло: (11) САВАЦИУМ – Борац 1926 (Ч) 0:3.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa