Инфо

15. октобар 2020.15. окт 2020.
Захтеван паркур, добар пласман
ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У НОВОМ САДУ

Захтеван паркур, добар пласман

Сава Марковић је у конкуренцији двадесет такмичара заузео четврто место јер је имао четири казнена бода, због једног рушења препоне
Екипа КК Таур Средње пољопривредне школе са другог и трећег дана Отвореног првенства Србије које је одржано у Новом Саду вратила се са две златне медаље из предутакмица и четвртим местом у главној утакмици.
Првог дана такмичења, у суботу, клупске боје су браниле девојчице Мина Богдановић, Касијана Марковић, које су у предутакмицама освојиле златне медаље, и Јована Арсеновић, Софија Арсеновић и Анђелија Ћасић које су овај пут остале без пласмана

Главног дана Отвореног првенства Србије, у недељу, у главној јуниорској утакмици „Тауровце“ су представљали Сава Марковић са Тадеом и Огњен Јанковић са Шарлиз. Сава је у конкуренцији двадесет такмичара заузео четврто место јер је имао четири казнена бода, због једног рушења препоне. Иако је имао најбоље време, то је било довољно само за четврто место.



-Ово је био, можда, и најзахтевнији паркур у каријери наших јуниора. У уводној утакмици су јахали Терора и Емануела, и имали такође по једно рушење, што се може сматрати добрим резултатом јер су то тек трећи наступи овим грлима у каријери. Идући викенд, Саву и Огњена чека наступ на Трофеју Београда, где по правилу, на пешчаној подлози праве боље резултате- истичу у “Тауру”.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa