Инфо

15. октобар 2020.15. окт 2020.
фото: pixabay

фото: pixabay

КОШАРКА: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Студентски испит

Београђанке нису случајно, иако нове у лиги, једне од фаворита за титулу. Имају две кошаркашице које праве разлику, не само у односу на „Дугу“, већ и на велику већину клубова у елити. Арт је највећи део посла завршио у прве две четвртине и није Шапчанкама да ни прилику да направе изненађење.

Серија тешких утакмица за „дугице“ не престаје ни у следећем колу, јер ће поново гостовати екипи из врха табеле. У Нишу их чека СТУДЕНТ, тим са максималним учинком после четири кола. Иако није реч о екипи која је у групи фаворита за највиши пласман, Нишлијке су максимално искористиле повољан распоред и против четири тима из групе слабијих, забележили четири рутинске победе. Шабачки клуб је можда и највећи изазов до сада. Владана Вујисић, тренутно четврти стрелац Лиге и Тамара Јованчевић су показале највише до сада у Првој лиги, но једнако проблеме могу направити интернационалка Колиндрова и капитен Јована Јеремић.

ДУГА – АРТ БАСКЕТ 53:69 (13:19, 12:22, 15:18, 13:10)
ДУГА: Матић 6, Јозић 6, Р. Степановић 8, О. Степановић 14, Л. Марфи 11, Трипковић, Витомир 2, Петровић, Ђукановић, Бијић, Милинковић 2, Продановић 4.
АРТ БАСКЕТ: Ражнатовић 5, Стефановић 5, Јанковић 2, Чолић 22, Зец 13, Анђелковић, Ђоковић 3, Глишић, Вучковић 4, Панић, Миљанић 4, Митровић 11.


За Шапчанке тек у последњој трећини полусезоне почиње низ ривала где је реално очекивати тријумфе и највећи изазов је чувати самопоуздање до тих мечева, а сваки успех пре тога је велики залог. После Ниша, у Шабац долази Радивој Кораћ, а потом путује „Дуга“ у Нови Сад квалитетнијој од две тамошње екипе Војводини.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa