Инфо

15. октобар 2020.15. окт 2020.
Фаворити, али уз велики опрез
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Фаворити, али уз велики опрез

Металопластика квалитетнији тим, али Нови Пазар може бити неугодан. Један од опаснијих играч који је био некада на проби у Шапцу. У четири меча три победе Шапчана
Могла је МЕТАЛОПЛАСТИКА и до оба бода против нишког суперлигаша, није била далеко, али једнако близу су и гости били читавом плену. Металопластика је имала напад за победу, Нишлије шут за тријумф, на полувремену нерешено, на крају нерешено и то је најправедније. Два конкурента за прво место настављају даље борбу вероватно до меча у Нишу.

НОВИ ПАЗАР је следећи ривал „плавих“. Снага Пазараца је свакако домаћи терен, међутим нема такве предности у ситуацији када није дозвољено присуство публике и то је знао да искористи Обилић у првом колу, реално је да исто учини и шабачки тим. Ипак, оба меча (Обилић и Црвена Звезда) Пазарци су изгубили лошом завршницом и упркос таквом почетку, још циљају пласман у плеј оф. Ослонац тима је Златко Ракић који је пре више година био на проби у Металопластици, онда као крилни играч одиграо приопремни турнир у Француској, али није постигнут договор, касније је прекоменадован и данас је средњи бек и организатор игре. Арифовић је капитен и дугогодишњи члан тима, а претња су Мујчиновић, односно Радисављевић. Свакако су „плави“ фаворити, имају квалитетнији тим, а важно је да буду саниране лакше повреде. Радује добра форма крилних играча, повратак Воркапића у репрезентативну форму и све бољи проценти чувара мреже.

МЕТАЛОПЛАСТИКА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 27:27 (15:15)
Сала Гимназије. Судије: Секулић и Јовандић (оба Панчево). Седмерци: Металопластика 3(2), Железничар 4(4). Искључења: Металопластика 8, Железничар 12 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Бомаштар (3 одбране), Радисављевић (12 одбрана), Додић, Воркапић 8(1), Јевтић, Ковачевић, Писарић 2, Срдановић 2, Лисица 5(1), Азиз, Антонијевић, Иванић, Ђукић 1, Бабић 5, Тодоровић 3, Брајовић 1.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Коцић (11 одбрана), Матовић, Бојан Радивојевић 3, Д. Стојановић, Аризановић, Станојевић 3, Петровић 1, Борис Радивојевић 2, Анђелковић, Спасић 4(2), А. Стојановић 6, Јестровић 1, Егић 2, Антић, Тркуља 1, Павловић 4(2).


Биће ово пети првенствени окршај два клуба. У три је победила Металопластика, али упозорава онај први, с краја 2018. када је у Пазару славио домаћин.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa