Инфо

15. октобар 2020.15. окт 2020.
први бодови: жрк “медицинар”

први бодови: жрк “медицинар”

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Ништа се не може изгубити

Бекамент апсолутни фаворит. Утакмица велико искуство за младе рукометашица. Прилика за успон форме и јаку проверу
Прва препрека „медицинарки“ из категорије екипа којима се може парирати и против којих може да се рачуна на бодове је успешно прескочена, захваљујући, пре свега, изузетном финишу и одличном сарадњом малобројних искусних и врло младих првотимки. У првом делу су доминирале грешке на обе стране и одлични голман. Нинковић је спречила Врбашанке да створе већу предност створивши базу из које је изграђен тријумф уз изванредну игру Ане Радовић, Цветиновић као и добра полувремена Теодоре Обрадовић, Уне Обреновић и Тамаре Којић.

МЕДИЦИНАР – ВРБАС 31:27 (13:13)
Сала Гимназије. Без гледалаца. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Медицинар 3 (3); Врбас 4 (2). Искључења: Врбас 10 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Обреновић 5, Мијаиловић, Којић 2, Радовић 6, Нинковић (12 одбрана), Обрадовић 5, Кажић 1, Пидро, Цветиновић 5 (1), Јокић, Ракић 3, Кецановић, Глишић (2 одбране), Благојевић 3 (2).
ВРБАС: Перовић, Грозданић, Маленовић 7, Трифуновић, Петровић, Радуловић, З. Петровић 8, Илић 5 (1), Васић, Цвелф 1, Васиљевић, Ковачић 4 (1), Димитрић, Степановић 2, Ројевић, Булатовић.


Гостовање у Аранђеловцу је гостовање можда и најбољем тиму Супер лиге и зато је меч где се ништа осим пораза не може очекивати и резултат није приоритет. У дуелу са некадашњим „медицинаркама“: Гаровић, Качаревић, Атанасковић, Стаменић, изузетно младе Шапчанке имају прилику да се одмере против најбољих, док на другој страни ће бити клуб који је уздрман поразом у Јагодини и нема избора у другом колу. Фаворит је јасан, традиција дуела у Аранђеловцу је такође на страни домаћих, попут искуства.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa