Инфо

22. октобар 2020.22. окт 2020.
Фото: В. А.

Фото: В. А.

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Борба у Кикинди

Врло млади играчи, уз једног, два искусна, која бране боје САВЕ још стичу искуство у Првој Б лиги, што се показало у прва два меча, против претендената на највиши пласман, били равноправни три четвртине, али су увек један лош период плаћали изгубљеним бодовима. У Панчеву је то био други, против Бечеја у Шапцу први период.

САВА – БЕЧЕЈ 8:15 (0:5, 1:4, 3:3, 4:3)
Градски базен. Судије: Сремчев и Николић. искључења: Сава 5, Бечеј 11. Петерци: Бечеј 2 (2).
САВА:Милинковић, Трбовић, Станојевић 1, Личанин, Млинар, Пауновић 1, Јовановић, Пантелић 1, Угљешић 1, Петровић 1. Новаковић, Цар 3.
БЕЧЕЈ: Бушић, У.Ковачев 1, Настић, Станачев, Добожанов, Пантић 4, Купрешак 2, Велимиров 3, Ф.Ковачев 1,Бошковић 1, Јовић, Коровљев 3, Атанасов, Ићитовић.


Борбу са прве бодове Шапчани настављају у још једном познатом месту, односно против још једног познатог тима који је дуго био у највишем рангу. Железнички аматерски клуб, познатији као ЖАК из Кикинде, дочекаће играче Саве у трећем колу. До 2016. Кикинђани су играли у Првој А лиги, 2011. остварили пласман у групну фазу ЛЕН купа. Данас су састав, без највиших амбиција у рангу, познато име. У два кола су остварили половичан учнак. Изгубили су убедљиво од Дорћола на свом базену, но силу показали у Београду против Сингидунума. Искуснији су од „саваша“, дужег стажа у Лиги и свакако фаворити. Једна од важнијих у тиму тренера Мунћана је дугогодишњи играч Шапца Немања Будурин.
Фото: В. А.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa