Инфо

29. октобар 2020.29. окт 2020.
ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ УЧЕСНИЦИМА АКЦИЈЕ

Чути и разумети

Audiovox је успео да ове године упркос пандемији успешно организује Хуманитарну акцију посвећену деци са оштећеним слухом “ЧУТИ И РАЗУМЕТИ” по девети пут. У складу са епидемиолоском ситуацијом изазваном вирусом COVID19, главни организатор Аудиовоx одлучио је да се манифестација одржи у оквиру школа деце са оштећеним слухом, без традиционалног заједничког излета и окупљања деце на једном месту. Уместо тога током септембра организован је наградни ликовни конкурс за децу на тему “Моји слушни апарати и ја” којим је обележена акција ЧУТИ И РАЗУМЕТИ а такмичила су се деца из специјалних школа за децу оштећеног слуха из Новог Сада, Београда, Земуна, Јагодине, Ниша, Суботице и Крагујевца.
Почетком октобра се окупио стручни жири који је вршио избор радова а који су чинили: проф Сања Остојић и проф Сања Ђоковић са Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију, др Биљана Крстић аудиолог са клинике за ОРЛ КЦС, Душан Миљуш сликар-графичар и дипломирани дефектолог сурдоаудиолог Горица Младеновић као представник фирме Аудиовоx. Жири је имао веома тежак задатак да између 21 изванредног дечијег рада изабере најбоље. Од свих пристиглих радова жири је изабрао најбоље радове а треће место по жељи жирија деле два ликовна рада. Добитници награда су: 1. Место и награду лаптоп добио је Алекса Недић из школе Милан Петровић, Нови Сад, 2. Место и награду таблет добио је Младен Ђорђевић из школе са домом за ученике оштећеног слуха у Крагујевцу, 3. Место и награду енциклопедија добио је Лука Костадиновић из школе Бубањ, Ниш и 3. Место и награду енциклопедија добила је Љубица Живојновић из школе Милан Петровић, Нови Сад.
Ове вредне награде обрадовале су децу широм Србије и сви се надају да ће следеће године моћи поново да се окупе и друже као раније.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa