Инфо

5. новембар 2020.5. нов 2020.
НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ

НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ

ГРАДСКИ ОДБОР ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ ДОБИО НОВО РУКОВОДСТВО

Способни, писмени, доказани људи

За председника Градског одбора изабран професор Велимир Кузмановић, а за потпредседнике правник Ненад Томић и професор Вера Марђокић Симић. Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију, истакао да је поносан на чињеницу да у Градском одбору у Шапцу имају нове људе на најважнијим местима и то уважене, цењене и доказане професионалце у свом послу
Градски одбор странке Заједно за Србију има ново руководство. На седници одржаној у суботу, за председника Градског одбора изабран је професор Велимир Кузмановић, а за потпредседнике правник Ненад Томић и професор Вера Марђокић Симић.
ВЕРА МАРКОВИЋ СИМИЋ


Градски одбор ће наставити рад на истим идејама и неће одустати од борбе за Шабац, порука је новог руководства.

-Покушавамо да са новом енергијом наставимо политички рад. Да се залажемо за идеје за које смо се до сада залагали и надамо се да ће то наићи на позитиван одјек код свих наших гласача који су нас до сада подржавали и који ће нас, верујем, подржавати и убудуће, рекао је Велимир Кузмановић.
ВЕЛИМИР КУЗМАНОВИЋ


Ненад Томић истиче да их у наредном периоду чекају озбиљни задаци. Верује даће грађанима Шапца успети да врате слободу.
НЕНАД ТОМИЋ


-Шабац је у претходном периоду важио за бастион слободе у Србији. Ми желимо ту борбу да наставимо. Заправо, та борба тек почиње. Верујем да ћемо у наредном периоду успети да, оне стандарде које смо поставили, као град и Градски одбор у Србији задржимо. Пред нама су озбиљни задаци, а то је пре свега ојачање страначке инфраструктуре. Верујем да ћемо грађанима Шапца у наредном периоду успети да вратимо заслужену слободу, рекао је Ненад Томић.
Вера Марђокић Симић је истакла да њихова борба за Шабац и Србију не престаје. Навела је да не одустају од својих идеја које су се показале као добре.

-Не одустајемо од тога да пружимо отпор репресивном режиму који не преза ни од чега. Суштина новог Градског одбора и свега што ћемо радити је управо то да нашу организацију очврснемо и да наставимо да радимо тамо где смо стали, рекла је Вера Марђокић Симић.

Не одустајемо од тога да пружимо отпор репресивном режиму који не преза ни од чега


Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију је навео да је ова странка национална и да је представљала своју политику тамо где је имала простора и могућности. Истакао је да је поносан на чињеницу да у Градском одбору у Шапцу имају нове људе на најважнијим местима и то уважене, цењене и доказане професионалце у свом послу.
-Направили смо од Шапца град за пример целој Србији са својим локалним политикама и са чињеницом да се упркос свим притисцима ово буде град који се најбрже развијао, уз добру организацију и управљање. Градски одбор станке ЗЗС чека оно што грађани целе Србије од сваке политичке организације очекују да се деси, а то је да покаже своју зрелост, да отвори простор за нове људе у политици, да крене са удруживањем и да представи јасан план. План који је потекао из града Шапца је пример за целу Србију. То ћу говорити свима по Србији са новим, будућим политичким партнерима. За то време у граду Шапцу нови људи добијају прилику и простор да се баве политиком. То су људи који никада никакве везе са политиком нису имали. Они желе да се баве политиком зато што верују да раде исправну ствар са људима која та уверења деле. Тако ми желимо да правимо нову политичку понуду и у Шапцу и у целој Србији: способни, писмени, доказани људи, стручњаци у својим професијама који могу живот да учине још бољим и квалитетнијим, рекао је Зеленовић.
Најавио је да ће наставити борбу коју су до сада водили. Изјавио је да нуде решења за добар и квалитетан живот.

Шабац је у претходном периоду важио за бастион слободе у Србији. Ми желимо ту борбу да наставимо. Заправо, та борба тек почиње


-Ако у овом тренутку треба тражити разлог за бављење политиком, то је да се искрено, утемељено, сви заједно супротставимо овом трагичном режиму који урушава наш добар живот, злоупотребљава институције и малтретира грађане. То ћемо урадити заједно. За узврат, као одговор том застрашивању и уцењивању ми нудимо решења за добар и квалитетан живот. На врло сличан начин као што смо то радили у Шапцу и за целу Србију, рекао је Небојша Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa