Инфо

5. новембар 2020.5. нов 2020.
Мирнија пауза
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Мирнија пауза

Забрињавајући низ је прекинут у Аранђеловцу. У победи 32:27 против Шамота, истакли су се Воркапић са 9, Тодоровић са 8, Писарић са 6 голова и Бомаштар на голу. Следи пауза пре дуела МЕТАЛОПЛАСТИКЕ и Обилића још једног где је ривал из категорије „мора да се победи“. Још важнија је пауза да покушају сви играчи санирати повреде, како не би било изостанака, тренутно су апострофирани Брајовић и Ђукић.

Две победе, реми и два пораза нису идеалан учинак, посебно када се зна да су одиграна четири дуела у Шапцу, али су довољна база за реалан први циљ, то је плеј оф. Нико од претходног кола нема максималан учинак, тренутни лидер је могао и победити и изгубити у сали Гимназије и све упућује на занимљиву сезону. Још су „плави“ фаворити за место у плеј офу, а додатно ће самопоуздање подићи тријумфи у наредна два кола, против Обилића и Црвене Звезде, да би пред меч у Крагујевцу, позиција горе била учвршћена.

Без премца највише је показао Вуле Воркапић који се вратио после врло тешке повреде и показао да се враћа у репрезентативну форму, најбољи је стрелац екипе. Одлично је и друго крило Срдановић, до изражаја полако долази и Тодоровић, а радује успон фомре два голмана Бомаштара и Радисављевића. Тамо где су „просути“ бодови, однели су их брзоплети потези, неискоришћени зицери и дуге паузе без гола. Заједничко за све, како истичу у стручном штабу је младост.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa