Инфо

5. новембар 2020.5. нов 2020.
Потребна је нека нада
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

Потребна је нека нада

Када би посматрали наступ МАЧВЕ у Хумској издвојен од свега другог, могло би се рећи да је тим овдашњи солидан, довољно да створи по коју прилику против фаворита, парира у једном делу утакмице, међутим када се „одзумира“ слика видимо шести узастопни пораз, зачеље табеле и ривала који има велико име, али велики упитник над квалитетом у садашњости. Навијачима је потребна некаква нада да би се могло нешто променити бар у наредној календарској години. Много тога што се може речи само је понављање, мењају се само имена ривала. Наредни је ЈАВОР.

ПАРТИЗАН – МАЧВА 2:0 (1:0)
Стадион Партизана. Без гледалаца. Судија: Милан Митић (Лесковац). Помоћници: Димитријевић (Врање) и Минић (Ниш). Стрелци: Натхо (11 м) у 47. и Марковић у 71. минуту (Партизан). Жути картони: Зукановић (Мачва).
ПАРТИЗАН: Н. Стевановић, Миљковић, С. Марковић, Вујачић, Обрадовић (Урошевић), Натхо, Здјелар, Асано, Павловић (Л. Марковић), Ф. Стевановић (Лутовац), Холендер (Шћекић).
МАЧВА: Гордић, Марковић (Вујчић), Ивић, Обровац, М. Мијаиловић, Адамовић, Божић О. Мијаиловић), Кнежевић, Дабић, Трипковић (Ортиз), Зукановић (Михајловић).


Ивањичани имају бод освојен против Звезде у Београду и још 17 против не баш лаких ривала (Војводина, Раднички Ниш), али већином на домаћем терену. Много су слабији у гостима, али и ту имају вредна три бода из Новог Пазара и по бод у Београду и Паланци. Већ другу сезону предводи их млади Бонџулић, а на терену су лидери, Луковић и Пишчевић стрелци половине голова тима. Искуство дају голман Лазовић, потом Павшић, Оташевић. Све већу минутажу има млади халф поникао у Мачви Јевтић. Ситуације је таква да је сваки бод колико толико вредан, а победа некада изгледа предалеко ма ко да је ривал. Претходне сезоне „црвено-црни“ нису знали за победу од почетка сезоне и прву су уписали против Јавора и то у Шапцу. Када би се то поновило...
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa