Инфо

12. новембар 2020.12. нов 2020.
Фото: В. А.

Фото: В. А.

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Сада мора победа

Млади ватерполисти САВЕ нису до сада имали императив победу Првој Б лиги, али ће за десетак дана имати. Да би изборили опстанак, морају бити, на крају сезоне бољи од бар две екипе, а тренутно се као најважнији ривали намећу ГОЧ и БАЊА ЛУКА. Први од њих је ривал у наредном колу Прве Б лиге.

Тим из Врањчке Бање је без бода, а реми у дуелу са кикиндским ЖАК-ом младе Шапчане поставља изнад наредног ривала на табели. Гоч је претрпео убедљиве поразе, али охрабрење за њих могу бити последња два меча где нису били потпуно подређени. Пораз од Врачара и велики број примљених, но и постигнутих голова против вероватно најбоље екипе у Лиги, Младости могли би да их осоколе.

Сингидунум - Сава 16:7 (3:0, 4:2, 4:2, 5:3)
Базен Ташмајдан. Судије: Сремчев и Сивчев. Искључења: Сингидунум 12, Сава 3. Петерци: Сингиднум 2 (2), Сава 2 (1).
СИНГИДУНУМ:Мутавџић, Врањковић, Милићевић 2, Милојковић, Александров, Којић 4, Кесић 5, Жутић 2, Ивановић, Ђорђевић 2, Кокановић, Удовичић 1, Грбић, Арсовић.
САВА:Милинковић, Трбовић, Станојевић, Личанин, Поповић, Зец, Пауновић 1, Јовановић, Пантелић, Лончарић 1, Зец 1, Новаковић 1, Мијаиловић, Цар 3.


Сава је састављена од „голобрадих“ дечака и иако имају увек једног, а некада и два искусна саиграча, још су по годинама испод осталих тимова и искуство је отежавајући фактор. У сваком од четири досадашња пораза, Шапчани су увек имали две, чешће три четвртине равноправне игре, али би обично један период био јако лош, што је противник користио да оствари убедљиве тријумфе. Што се квалитета тиче, сигурно да Гоч, а потом, поново после викенда паузе Бања Лука нису изнад Саве и оправдано је надати се и очекивати тријумфе који би приближили тим опстанку.
До јесење паузе Саву потом очекује меч против ТЕНТ-а где није реално очекивати нешто, а потом утакмица где шанса постоји. На другој страни биће Врачар.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa