Инфо

19. новембар 2020.19. нов 2020.
три у низу: рк металопластика

три у низу: рк металопластика

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Плава стабилизација

Трећа узастопна победа и учевршћено плеј оф место. Воркапић апсолутно у најбољој форми. Тријумфи упркос некомплетности. Следи меч у Крагујевцу на старту другог дела прелиминара
Јесте још једном МЕТАЛОПЛАСТИКА играла без две бековске алтернативе Ђукића и Аидија, јесте у Београду била и без првог теренра Вуковића, али је свакако одиграла зрео меч, сигуран, у маниру екипа са високим амбицијама и из те перспективе можда и најбољи ове сезоне. Воркапић је сигурно најбоље крило Лиге, репрезентативац и поново постаје предводник екипе. Уз чврсту одбрану резултат не изостаје.

Није резултатски, у глобалу прва половина првог дела била у складу са очекивањима Шапчана, али су три тријумфа у низу учврстила екипу у плеј оф зони и донекле поправила утисак. Дистанца у односу на петопласиране је три бода, а Нови Пазар и Звезда гостују у Шапцу.

У плеј оф жели и Крагујевац и управо РАДНИЧКИ је следећи ривал Шапчана, у дворани „Језеро“. Екипа коју на терену предовди бивши играч Металопластике Продановић, намучила је у првом колу Металопластику, али је остала без плена. Изгледала је чврсто до финиша досадашњег тока Лиге, а онда је везала три пораза, посебно болан у Крагујевцу од Звезде. Није свакако пријао ни тежак у Костолцу пре неколико дана. У лошем рапсоложењу и под императивом дочекују „плаве“. Уз Продановића, Станојевић и Богдановић су у најбољој форми.

Ц. ЗВЕЗДА – М‘ПЛАСТИКА 19:24 (9:13)
Београд. Без публике. Судије: Боричић и Марков (оба Београд). Седмерци: Ц. Звезда 1 (1); МП 1 (0). Искључења: Ц. Звезда 6; МП 8 минута.
Ц. ЗВЕЗДА: Чоловић, Ђуровић 6, Лазић 3, Јовић 1, Мајес 1, Рајичевић, Поповић, Матичић 3 (1), Благојевић, Брети, Вјештица 1, Богојевић 2, Роган 2.
М0ПЛАСТИКА: Павковић, Додић 1, Воркапић 10, Јевтић, Ковачевић, Писарић 2, Срдановић 4, Лисица 2, Трифуновић, Бомаштар, Антонијевић, Иванић, Радисављевић, Бабић 4, Тодоровић, Брајовић 1.


Вуковић из здравствених разлога неће бити на клупи ни у овом дуелу и поново ће екипу предводити Славиша Стојиновић, данас директор клуба, а некадашњи помоћник управо Вуковића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa