Инфо

19. новембар 2020.19. нов 2020.
Наоружај се стрпљењем и крени
ЕВРОПСКА НОЋ ИСТРАЖИВАЧА НА КЛИК ДО ТЕБЕ

Наоружај се стрпљењем и крени

Од 23. до 27. новембра 2020. године на You Tube каналу који вам спремамо на клик ћете бити до различитих научних програма које су вам спремили шабачки научници, професори, наставници и сасвим (не)обични људи
Центар за стручно усавршавање се увелико спрема научно-популарну манифестацију,11._Европску_недељу_истраживача која ће се по први пут реализовати виртуелно због тренутне епидемиолошке ситуације.
ЦСУ Шабац трећи пут за редом учествује у овом великом међународном пројекту уз подршку Центра за промоцију науке и бројних наших сарадника и демонстратора.

ЦСУ Шабац трећи пут за редом учествује у овом великом међународном пројекту уз подршку Центра за промоцију науке и бројних наших сарадника и демонстратора


-Од 23. до 27. новембра 2020. године на You Tube каналу који вам спремамо на клик ћете бити до различитих научних програма које су вам спремили шабачки научници, професори, наставници и сасвим (не)обични људи. Под слоганом “Да наука прострују” ове године смо вам спремили 13 научних активности, експеримената, виртуелних научних шетњи, разоткривалица и питалица. Отвори добро очи, наоружај се радозналошћу, питањима и осмесима и придружи нам се и ове године кроз своју омиљену платформу и - Нека наука проструји- поручују у ЦСУ.
Ноћ истраживача је подржана од стране Европске комисије у оквиру Марија Склодовска-Кири акције, који представља програм Европске Уније за јачање европске истраживачке каријере.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa