Инфо

26. новембар 2020.26. нов 2020.
Савети за маникир код куће
Анa Васиљевић, професионални маникир H2О Med Spa центра

Савети за маникир код куће

Једноставни савети за негу код куће. Корак даље у нези, третман код врхунских професионалних маникира у H2О Med Spa
Изглед руку и ноктију много тога говори о свакој особи. То је једна од првих ствари које примећујемо код других, али и оно што они најпре примете код нас. Зато су лепе и неговане руке императив сваке жене која води рачуна о себи, а уредни нокти се подразмевају. Мада је последњих година веома популарно сређивање ноктију у салонима, свака жена, бар понекад, принуђена је да уради маникир у кућним условима. Уколико чак и у таквој ситуацији желите да ваши нокти изгледају као да сте управо изашли из салона, следите наше савете професионалног маникира H2О Med Spa центра Ане Васиљевић.

Наградите себе савршеним ноктима који ће употпунити вашу лепоту.
Заказивање термина: 069 - 33 – 55 – 190


“Полазим од претпоставке да је већини жена потребан савет како да за најкраћи временски период среде своје нокте на најбољи могући начин.
Припрема. Увек користите base coat пре наношења лака јер ће вам нокти бити заштићени и неће долазити до појаве жутила или других депигментација.

Уколико ипак немате стрпљења ни времена да саме сређујете нокте, или просто не желите да ризикујете, закажите свој термин у H2О Med Spa центру где ће вам професионалци сређивање ноктију претворити у право уживање


Наношење лака. Увек наносите танак слој лака и на целу нокатну плочу. За брже сушење лака уколико немате професионалне лампе, увек вам могу помоћи сунчева светлост или фен. Нов слој наносите тек када је претходни потпуно осушен. Мали трик који вам може много помоћи је коришћење брзосушећих лакова који су доступни на тржишту. Након лакирања обавезан је top coat који ће створити леп завршни слој, а ваш лак ће трајати дуже. Ако желите ефекат као да сте управо изашли из салона, на крају додајте неколико капи уља за брзо сушење лака. Оно се наносе на ивицу између заноктице и лака за нокте.

Нега ноктију
Нега ноктију. Златно правило гласи да се нокти никад не секу грицкалицом, јер то неповратно уништава нокатну плочу. Скраћујте их одговарајућим турпијама, али и за то постоји трик. Немојте турпијајте нокте потезима напред – назад, јер то, такође, тањи и уништава нокатну плочу. Важно је да турпију увек користите у једном смеру.
Користите скидаче за лакове без ацетона увек када је то могуће. “

Професионални третмани
Уколико ипак немате стрпљења ни времена да саме сређујете нокте, или просто не желите да ризикујете, закажите свој термин у H2О Med Spa центру где ће вам професионалци сређивање ноктију претворити у право уживање.
Питали смо Ану да нам каже нешто више о понуди услуга неге ноктију у H2О Med Spa центру.
Нудимо вам технику изливања, ојацања природних ноктију, надоградњу типсама и технику гел лака.
Изливање ноктију је техника продузетка нокатне плоце уз помоц шаблона на ком се излива гел који имитира прави нокат.
Гел лак чини је савршен за све даме које желе чврсте и јаке нокте украшене омиљеном бојом. Имаћете омиљену боју лака без страха да ће се огулити и спасти до следећег доласка за месец дана!
Осетљиви, танки и нокти склони листању и пуцању тешко ће достићи жељену дужину природним путем. Зато вас саветујемо да посетите H2О Med Spa центар на градском базену и уверите се у квалитет наших услуга.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa