Инфо

26. новембар 2020.26. нов 2020.
Фото: Фб страна ФК “Младост” (П)

Фото: Фб страна ФК “Младост” (П)

САША ПЕТРОВИЋ, ФК „МЛАДОСТ“ (ПРЊАВОР)

Себе нисмо изненадили

За многе прњаворска „Младост“ је пријатно изненађење у новој зонашкој сезони. Тим који се претходне грчевито борио за опстанак, ове је део врха табеле, али осим резултатски и игром привлачи пажњу свих љубитеља фудбала. Лепо је носити епитет најпријатнијег изненађења, али тренер САША ПЕТРОВИЋ сматра да, ако многе јесу, себе нису изненадили.
-Резултати се зарађују, а то су моји момци урадили током припрема и полусезоне. Користим и ову прилику да им честитам на свему. Циљано смо правили стратегију формирања тима, добро радили у припремном периоду и знали смо да располажемо стварно добром екипом што су показали константно добри резултати. Штета што нисмо пружили бољу игру у дербију последњег кола, јер би са победом били други и само бод иза водеће екипе, но то не квари одличан утисак
Овосезонска Зона је уједначенија него претходна, а свих пет екипа из врха конкуришу за прво место.
-Све екипе су близу. Нисмо оптерећени високим амбицијама, наш циљ је да будемо што бољи и на пролеће. Спортски је надати се, организационо клуб би могао да поднесе и тежину вишег ранга, али то није примарни циљ, те није ни оптерећење, наравно, ако се укаже прилика, потрудићемо се да је искористимо. Улогу фаворита препуштамо другима, а ми остајемо посвећени свом напретку. Мислим да ћемо бити добри у другом делу сезоне.
Екипа која је остварила одличне резултате би требало да остане на окупу и током пролећа, а жеља је да се конкуренција појача на неколико позиција.
-Клуб одлично функционише и не видим разлог да неки од чинилаца костура екипе напусти клуб, осим ако се укаже прилика за нешто боље. Очекујем да већина, ако не и сви остану у клубу, а појачања ће као и летос бити ангажована плански, не по сваку цену и само они који могу донети неки нови квалитет.
Одмор фудбалера ће потрајати до средине јануара.
-Највероватније ћемо се окупити после Божића да почнемо припреме, није још ништа дефинитивно потврђено, али то је оквирни термин који ће омогућити да се адекватно спремимо до средине марта када следи наставак.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa