Инфо

3. децембар 2020.3. дец 2020.
“На менију” имали и девојке
УХАПШЕНЕ ГАЗДЕ КАФАНЕ ЗБОГ ПОДВОЂЕЊА

“На менију” имали и девојке

Полиција је претресом просторија пронашла четири девојке у раним двадесетим годинама и три мушкарца, за која се сумња да су били корисници сексуалних услуга
Власник кафане “Луна” (раније “Златна греда”) В.Г. (57), његова супруга Е.Г. (49) , обоје из Мајура и запослени Н.О. (41) из Владимираца, ухапшени су у ноћи између петка и суботе, због основане сумње да су извршили кривично дело трговина људима. Они се сумњиче да су дужи временски период у овом локалу организовали сексуалну експлоатацију девојака.
Полиција је претресом просторија пронашла четири девојке у раним двадесетим годинама и три мушкарца, за која се сумња да су били корисници сексуалних услуга. Девојке су се простора Србије и Босне и Херцеговине.
Пронађена је и одузета и већа количина новца - 21.840 евра, 850 швајцарских франака, 2.080 долара, 820 куна, 700 конвертибилних марака и 42.000 динара.
Објекат у Мајуру дуже време је познат као место где се организује проституција. Истрага ће показати да ли су девојке биле приморане да се баве овим послом или су на то добровољно пристајале.
Незванично се може чути да су све девојке изузетно лепе и сређене. Услуге, наводно, нису биле јефтине, а верује се да су највећи део зараде узимали газда и газдарица, док су девојкама обезбеђивали смештај, храну и услуге салона лепоте.
Међу муштеријама је, наводно, било и “виђенијих” Шапчана.
Прича се да је вођа посла била газдарица, иначе румунска држављанка.
Више јавно тужилаштво из Шапца је у сарадњи са Полицијском управом Шабац водило истрагу. Увиђај је извршио дежурни заменик вишег јавног тужиоца у Шапцу. Осумњичени су саслушани и одређен им је притвор. Истрага и изношење доказа следе.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa