Инфо

3. децембар 2020.3. дец 2020.
Нада живи у Поцерској
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

Нада живи у Поцерској

После наступа против Инђије прво што се може констатовати је да је штета што није било публике, јер је пропустила свакако најбоље издање Мачве ове сезоне, по много чему тешке, а можда и у последња два шампионата. Солидну Инђију црвено-црни су надиграли, показавши пре свега већу ефикасност и проницљивост у завршници. Љубитељи фудбала у Шапцу знају за: Игиту, Валдераму, Асприљу, Фалкаа, Родригеза, Мондрагона, а после суботе међу знамените Колумбијце убрајају младог Ортиза, двоструког стрелца.
Уз битку са свим проблемима, на терену се ситуација поправља и то је важно. Следи тешко гостовање у Новом Саду, једном од кандидата за висок пласман, међутим, уз самопоуздање, јак ривал је и добра припрема за много важније дуеле против Рада у Шапцу и Златибора у Ужицу у последња два јесења кола, где би три или четири бода поптуно Шапчане вратила у равноправну борбу за опстанак. Сваки бод из Новог Сада је велики бонус у тим настојањима.
-Наравно да је Војводина фаворит, има тим који може да се носи и са најјачим екипама и све осим њихове победе биће велико изненађење. Ми одлазимо тамо жељни да изненадимо, потражићемо своју шансу у растерећењу и у осећају да напредујемо, што се види на терену. Борићемо се и залагати максимално, на крају ћемо видети за шта ће то бити довољно. У спорту је бар све могуће – истакао је капитен Филип Пејовић.

МАЧВА – ИНЂИЈА 3:0 (2:0)
Шабац. Судија: Станко Остраћанин, помоћници: Андрејић и Војнић. СТРЕЛЦИ: Адамовић у 12, Ортиз у 33. и 80. минуту за Мачву. ЖУТИ КАРТОНИ: Радин (Инђија).
МАЧВА: Гордић, Пејовић, Ивић (Михајловић), Трипковић (Зукановић), Обрадовић, Ортиз (Ђоковић), Марковић, Дабић, Мијаиловић, Адамовић (Тримановић), Кнежевић (Божић).
ИНЂИЈА: Јовичић, Димитријевић (Цуцин), Михајлов, Брана Илић, Бастајић, Радин, Крнета, Обрадовић (Елиомар), Ђорђевић (Јовановић), Чермељ (Илић), Нешковић (Алексић).

Новосађане предводи са клупе Ненад Лалатовић, тренер који је у односу на Мачву познат као велики поштовалац када победи или када говори на конференцији за медије у Шапцу, без победе и ван Шапца је другачији. Ипак, резултати иду њему у прилог. Војводина жели да буде друга на крају. Ослонац екипе је преискусни Дринчић, пре свега у домену дефанзиве, док се головима истичу Бојић и Човић, односно Вукадиновић. На „Карађорђу“ Звезда је однела три, Чукарички један бод и то је сав учинак гостију у седам утакмица. У три суперлигашка меча у Новом Саду, Војводина је остварила две победе, једном је било нерешено.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa