Инфо

10. децембар 2020.10. дец 2020.
циљ да паркинг места  намњена особама  са инвалидитетом  буду слободна

циљ да паркинг места намњена особама са инвалидитетом буду слободна

Акција Удружења параплегичара Мачванског округа

Акција Удружења параплегичара Мачванског округа

То је наша молба суграђанима да обрате пажњу на места где стају, јер није реч о „ВИП“ местима, већ локацијама где особе са инвалидитетом могу безбедно да стану и безбедно изађу и буду близу улазу/излазу
Удружење параплегичара Мачванског округа започело је недавно кампању чији је циљ да паркинг места намњена особама са инвалидитетом, обележена као таква, буду слободна, те да их користе искључиво особе из те популације, са ознаком на својим возилима.

-Акцију или кампању смо покренули на бази идеја коју смо добили путем друштвених мрежа, пре свега преко фејсбук странице Удружења где су многи суграђани остављали своје сугести и коментаре. Подршку је пружио Тржни центар „Меркатор“ са којим заједно реализујемо кампању ослобођења паркинг места намењених особама са инвалидитетом. Постављамо летке у којима скрећемо пажњу суграђанима – истакао је секретар УПМО Славиша Савић и додао да није реч о неким претећим порукама, већ само апелу на свест.

-То је наша молба суграђанима да обрате пажњу на места где стају, јер није реч о „ВИП“ местима, већ локацијама где особе са инвалидитетом могу безбедно да стану и безбедно изађу и буду близу улазу/излазу. Задовољство ми је да кажем како је акција имала одјек, да је све више места намењених особама са инвалидитетом остављено њима без обзира на гуже. Надам се да ће се и остали тржни центри прикључити, односно да ће у сарадњи са Паркинг сервисом и сва места у граду, заузета од несавесних возача, бити ослобођена.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa