Инфо

10. децембар 2020.10. дец 2020.
Девети циклус подршке младим талентима у Србији

Искористи прилику да твоје име постане Ново Име

Каја Мандић Плавшић је победница осмог циклуса пројекта „Ново име“, чиме је започео нови круг и, самим тим, нова прилика за све младе таленте из целе Србије да постану девето Ново Име
Сви млади од 16 до 30 година који желе да искористе прилику да њихове име постане Ново Име пријаве могу да шаљу до 15. децембра. Ако још увек нисте имали прилику да се упознате са пројектом – све потребне информације и сам пријавни формулар можете пронаћи на платформи novoime.rs.

Док се таленти спремају за своју шансу, победница новембарског циклуса у којем је освојила наклоност и подршку пратилаца, планира на који начин ће да искористи награду за развој свог талента. Упознајте Кају Мандић Плавшић из Сомбора, која се са пијанином дружи од своје пете године, а данас је студенткиња генерације Академије уметности у Новом Саду – одсек клавир.

„Ова награда ће ми помоћи у даљем школовању и усавршавању, приликом одлазака на међународна такмичења на којима сам често једини представник наше земље и при похађању мајсторских курсева музике код признатих педагога. У блиској будућности планирам да упишем докторске академске студије на Академији уметности у Новом Саду, наставим концертну делатност као солиста и члан клавирског дуа те наставим да представљам Србију у позитивном светлу успешним наступима на такмичењима. Бити Ново Име музике велика је част и привилегија“, речи су Каје Мандић Плавшић, Новог Имена музике.

Поставши осмо Ново Име, њој је за руком пошло оно што су претходно успели да ураде Стефан Николић и Ивица Мишић, Нова Имена глуме, Марија Трајковић, Ново Име фотографисања, Филип Лазаревић, Ново Име певања, Анђела Будић и Ивана Цанић, Нова Имена цртања, те Јована Бељић, Ново Име сликарства – да избори прилику да износом до 2.500 евра унапреди своје вештине и знања.

Пројекат „Ново име“ од почетка године у потпуности реализује компаније NOVO INVESTMENT, чланица групације NOVOMATIC у Србији. Њихова мисија је да препознају младе таленте и омогуће им да остваре своје снове, за које им је неопходна (финансијска) подршка. Уз то, заједно са овим младим људима указују на значај друштвено одговорног деловања како у односу на појединце, тако и на целокупну заједницу.

Више детаља о самом пројекту „Ново име“ можете пронаћи и на званичној Фејсбук страници, односно Инстаграм профилу. Талентима срећно у децембарском кругу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa