Инфо

17. децембар 2020.17. дец 2020.
Пребродили најтежу годину
“ЦЕРСКИ МАРШ” ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ

Пребродили најтежу годину

Удружење грађана “Церски марш” данас је обележило славу Светог Андреја Првозваног. Услед епидемиолошке ситуације, у просторијама Удружења, окупио се само мали број чланова који су, уз поштовање свих мера, са свештеником поломили колач.

Овом приликом су, као и претходних година, сумирани резултати рада и изнети планови за следећи Церски марш. Организатори су изразили задовољство због тога што су и ове године успели да одрже манифестацију, 11. пут.

-Поносни смо на то што смо и ове године, у немогућим условима, успели да одржимо Церски марш. Он није имао форму као претходних година, али су учесници у овогодишњем Церском маршу показали да смо сачували идеју и доказали да се и у тешким временима може и мора чувати сећање.” изјавила је члан Управног одбора “Церског марша” Јелена Лазаревић, оцењујући овогодишњи марш.

Говорећи о плановима за будућност Тијана Степановић, члан УО удружења најавила је да ће следећу годину обележити новине у организацији и изгледу марша. Сви поштоваоци ове највеће родољубиве манифестације у Србији моћи ће да учествују у њеном организовању.

-Прва новина је та што ће сви они који прате наше налоге на друштвеним мрежама имати могућност да ове године бирају личност којој ће бити посвећен 12. Церски марш. Гласање ће на нашим страницама започети на Божић 2021. године и трајаће до Сретења, када ћемо објавити у чију част ћемо у августу марширати на Цер, рекла је Тијана Степановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa