Инфо

17. децембар 2020.17. дец 2020.
„ПЛАВИ“ У УСПОНУ
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

„ПЛАВИ“ У УСПОНУ

У случају очекиване победе остварене синоћ, Шапчани можда и на врху. Плеј оф осигуран, екипа у успону форме. Воркапић се издвојио головима и лидерством. Чврста одбрана, добри голмани
Зебње више нема, МЕТАЛОПЛАСТИКА поново исказује високе могућности, потенцијал младости за највише домете. Костолац је славио у Шапцу пре нешто више од месец дана и у то време наступ „плавих“ није обећавао, али сада је, баш против Костолчана, баш у Костолцу, „најпластичније“ исказано колико „пластика“ игра боље него на старту. Тим који је до недавно био на врху „почишћњен“ је на свом паркету са осам, а могло је бити и двoцифрено. Синоћ је гостовао Нови Пазар, клуб који такође игра добро, али реално слабијег квалитета од Шапчана и у тај меч је Металопластика ушла као фаворит.

Недостајала је буквално која секунда за бод, а непун минут и за два у Нишу, што би Металопластици гарантовало и прво место на паузи, али свакако се у доигравање не преносе бодови и нема велике разлике да ли се међу осам најбољих уђе са прве или четврте позиције. Головима и игром се издвојио је Воркапић, дефинитивно повратник у репрезентативну форму после тешке повреде. У полусезони напредак су остварили голмани Бомаштар и Радисављевић.

Рудар (К) – М’пластика 25:33 (9:17)
Костолац. Без гледалаца. Судије: Секулић и Јовандић (оба Панчево), Седмерци: Рудар 3 (2); МП 2 (2). Искључења: Рудар 6; МП 10 минута.
РУДАР: Димитријевић, Мурина 1, Мердовић, Тица 3, В. Димитријевић 2, Панић 3, Ђукић, Станковић, Ђорђевић, Недељков 9, Татари 2, Недељковић 5 (2).
МП: Павковић, Додић 1, Воркапић 10, Јевтић, Писарић 3, Срдановић 5, Лисица, Миловановић 1, Трифуновић 3, Бомаштар, Иванић 2, Радисављевић, Миљковић, Бабић 4, Тодоровић, Брајовић 4 (2).


У јануару следе још преостали дуели против Црвене Звезде и Шамота у Шапцу, односно Обилића у Београду, а онда ће уследити, већ од краја првогх месеца наредне године одлучујућих 14 кола, односно плеј оф. Седам од осам учесника практично је познато: Војводина, Динамо (П), Партизан, Дубочица (Л), Железничар (Н), Металопластика, Рудар, уз очекивани окршај Црвене Звезде и Новог Пазара за четврто место у Б групи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa