Инфо

24. децембар 2020.24. дец 2020.
фото: в. а.

фото: в. а.

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Синоћ Нови Београд

Шабачки ватерполисти су 2020. годину окончали дербијем на свом базену против Новог Београда, водећег тима Супер лиге после осам кола. Већ је број пред вама био на путу из Београда ка Шапцу када је стартовао меч чији резултат ви знате, а ми у овом тренутку не. Свакако је доступан на нашем званичном порталу.

Без тог резултата дешко је дати оцену сезоне, те ћемо анализу оставити за новогодишњи број. Оно што је јасно, без обзира а исход, преостало је још девет рунди, плус плеј оф, доигравање у коме претходни пласман не значи много. Остаје нада да ће у наставку бити трибине поново отворене чиме би спорт добио, јер лига је никада јача, а празне трбине дају увек тужну слику, док ће и Градски базен постати велики адут браниоца титуле.

Свакако, четири тима, према прогнозама, показала су виши квалитет од осталих и очекивано је да прођу и прву рунду плеј офа и у полуфиналу уследи неколико спектакл мечева, а биће их и пре, посебно што нико не сме да потцени Партизан и Војводину.

Наставак сезоне је у јануару, али пре њега следи пет јаких дуела на полуфиналном турниру Регионалне лиге. Нова ватерполо 2021. обећава, не само на репрезентативном, већ и клупском нивоу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa