Инфо

31. децембар 2020.31. дец 2020.
Бројне погодности за клијенте
Отворен нови сервис за технички преглед возила

Бројне погодности за клијенте

Три линије за преглед омогућавају више слободних термина. Поптуна услуга без додатних наплата. Погодности за физичка и правна лица. Прва регистрација и продужење на једном месту.



На крају тешке календарске године коју ће многи покушати да забораве, а већина привредних субјеката процењује исплативост постојећих капацитета, једна компанија је направила искорак отварајући нови објекат као симболику оптимистичног краја лоше године и наговештаја боље наредне. Реч је о објекту техничког прегледа у оквиру Ауто куће „Холидеј“.



Како истичу у руководству, основна замисао је да се клијентима на једном месту омогући комплетна услуга, по повољним условима, уз мањи период чекања, због чега је проширен број линија.

Први благи хибрид у Србији продат у Шапцу
Форд Куга, благи хибрид аутомобил, возило опремљено мотором са унутрашњим сагоревањем, додатним електричном мотором који омогућава паралелно коришћење оба мотора, однедавно је на нашем тржишту, а част да прода први овакав модел припала је недавно Ауто маркет групи, овлашћеном продавцу Форд возила за Западну Србију. Возило је продато у ST Line пакету опреме са агрегатом од 2000 кубика и 150 коњских снага. Осим хибридног погона, возило краси и мноштво опционала које знатно помажу у свакодневном коришћењу возила. Опремљен је новим сигурносним технологијама као што су, систем са држање возила у траци и активни систем кочења у случају могућег удеса.


-У оквиру објекта постоје три линије где се може вршити технички преглед за све врсте возила, све врсте путничких возила, возила која су четири пута четири погоном, хибриде, атв возила, теретна и прикључна возила, без било каквих ограничења (маса, носивост). Дајемо могућност техничких прегледа за мопеде и мотоцикле, тракторе, радне машине и сва специјална возила. Код нас је могуће продужење регистрације возила на лицу места, издавање регистрационих налепница и оно што је актуелно у овој ситуацији је да се она обавља за сва регистарска подручја. Без обзира где је возило регистровано, код нас можете добити налепницу. Припремамо документацију за прву регистрацију возила, добијање регистарских таблица, што се завршава тог или првог наредног дана. Клијенту је код нас све на располагању. Уз цену техничког прегледа ми не наплаћујемо било какве додатне услуге, већ све додатно је вид посебне погодности или поклона – истиче Александра Николић, директор Техничког прегледа и додаје да је захваљујући новим линијама, на располагању већи број термина, односно мање је чекање и већа могућност избора термина за клијенте. Радно време је од осам до 20 часова на једној линији, а на осталима тренутно од 8 до 16 часова.

Новоотворени технички преглед нуди и посебне погодности за правна лица са којима се успостави сарадња.

- Обављамо уместо њих технички преглед и целокупну процедуру у банци, те није неопходно да одреде запосленог који би ишао до банке, оверавао потврде, извршавао уплате, ко је био у тој ситуацији разуме колико је важно. Ми све то радимо уместо њих, а они нама само уплате износ такси као да су они плаћали, без додатне накнаде, додатне таксе или нечег сличног. Ми обезбеђујемо таблице ако је прва регистрација у питању или налепнице у случају да је продужетак регистрације. Сарадња са правним лицима је таква да ми преузимамо бригу о њиховом возном парку, водимо евиденцију о датуму истицања регистрације, обавештавамо их унапред свесни да су њихова возила стално на путу, закажемо термин и њихова једина обавеза је да довезу возило – појаснила је Александра Николић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa