Инфо

31. децембар 2020.31. дец 2020.
Лепота, доброта и поверење
Конкурс за најлепшу новогодишњу и божићну честитку

Лепота, доброта и поверење

Ученици Шабачке гимназије су за свој труд добили дипломе и вредне награде, прилику да другима пожеле све најлепше за празнике, представљајући своје идеје видео честиткама, цртежима, сликама или порукама
У Шабачкој гимназији у Шапцу реализован је Конкурс за избор најлепше новогодишње и божићне честитке. Жири у саставу Станка ел Рабади и Љиљана Димитрић професорке српског језика, Светлана Вукашиновић Гуцонић професорка француског и латинског језика, Верољуб Илић професор филозофије и Маријана Исаковић, директорка Школе прогласили су за најлепше честитке следећих ученика:

- Треће место: Андријана Живковић 4.5
- Друго место: Бојана Урошевић 4.2
- Прво место: Нађа Гајић, Анастасија Исаиловић, Лана Грујичић и Ксенија Видаковић 1.7

Ученици који похваљени за труд, идеје, креативност у изради честитки: Мина Мисаљевић, Тамара Стојићевић, Емилија Лазаревић, Нина Кажић, Андријана Андрић, Марија Бурсаћ, Тијана Нешковић, Анђела Паунић, Јована Фирауновић, Сара Деспотовић, Јулијана Иљић, Александра Матић, Ања Букоровић, Николина Перић, Александра Срнић, Бојана Ђурић, Јелена Стекић, Кристина Машић, Анђелина Бајић и Лазарела Гарибовић.

Желим да верујем да ће нам свима следећа година бити далеко боља, здравија, срећнија и да ће нам донети све што смо желели, да ћемо бити здравији и радоснији


-Ученици Шабачке гимназије су за свој труд добили дипломе и вредне награде, прилику да другима пожеле све најлепше за празнике, представљајући своје идеје видео честиткама, цртежима, сликама или порукама. Показали су нам да и у време пандемије могу и желе да свима покажу како се осећају и како би било лепо да се сви у следећој години осећамо боље, показали су емпатију, креативност, сарадњу, знање страних језика, на оригиналан начин баш како је то својствено младим генерацијама... У раду са младима заиста је лако осетити празнични дух, позитивност и веру да нам бољи дани заиста предстоје. Као аутор, овог Конкурса надам се да ће се овај и слични пројекти реализовати и у неком наредном периоду и да ће нам се придружити још више учесника ученика, јер их је овог пута било двадесет и шест и да ћемо идеје о лепоти, доброти, поверењу и поштовању заједно са ученицима неговати и у будућности.

Награђене честитке и оне које смо похвалили можете видети на сајту школе: и Фејсбук страници: Шабачка гимназија.

Желим да верујем да ће нам свима следећа година бити далеко боља, здравија, срећнија и да ће нам донети све што смо желели, да ћемо бити здравији и радоснији, рекла је Биљана Дробњак, мастер педагог, педагошки саветник.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa