Инфо

31. децембар 2020.31. дец 2020.

Избор читалаца

Могућност да читаоци бирају има тек нешто краћи континуитет у односу на сам избор, пролазио је различите форме, али претходних пет година усталио се систем са купонима и гласањем у три категорије, заокруживањем кандидата, по једног у једној, две или три категорије. Рекорд у броју пристиглих купона је био надомак, ипак се није догодио, но унапред се радујемо наредној години. Овог децембра бирало се међу три кандидата у три стандардне категорије. Убедљиве победе су остварене међу спортисткињама и колективима, док је до последњег тренутка трајала борба код спортиста.
Према оцени читалаца, најбоља спортискиња Подриња за 2020. годину је шабачка атлетичарка, Катарина Гачевић. Она је освојила 81 глас, Рената Ћосић, капитен кошаркашица „Дуге“ је друга са 48, док је капитен Женског рукометног клуба „Медицинар“ Уна Обреновић имала 12 гласова.

Фото: sabac.tv


КАТАРИНА ГАЧЕВИЋ је чланица АШК Темпа, а иако још млада, успела је да се наметне и у сениорској конкуренцији међу бацачицама кугле и диска. Уз наступ на тромечу националних тимова и успеха на мањим такмичењима, врхунац је била титула у бацању кугле на Првенству Србије за сениорке почетком године.

Велика неизвеснот била је међу спортистима. Небојша Грујић, какајакш „Зорке“ освојио је 58 гласова, три више од бадовиначког атлетичара Александра Грновића који је добио 55. Трећи је шабачки рвач Урош Маџаревић са 27 гласова.

Фото: КСС


НЕБОЈША ГРУЈИЋ је српски кајакшки репрезентативац, члан шабачке „Зорке“. Имао је тешку повреду претходне године, дуго одсуствовао са воде, после каријере где је блистао у двоседу, успевао у једноседу, сео је у четворосед на 500 метара и донео Србији европску медаљу у тој конкуренциј после времена које се мери деценијама. Он је један од потенцијалних олимпијаца из Шапца, а већ иза себе има једне Игре.



Убедљив тријумф међу колективима однео је КАЈАК КЛУБ ЗОРКА, свеукупни вицешампион Србије. Овај колектив је освојио 86 гласова, друго место припало је Теквондо клубу „Шабац“ са 32 пристигла гласа, док је Рвачки клуб „Витез“ имао 20.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa