Инфо

31. децембар 2020.31. дец 2020.
Успеси шабачког пливања
ПЛИВАЊЕ: ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

Успеси шабачког пливања

Шабачко пливање прославило се у претходном периоду на Првенству Србије где је на највишем нивоу клуб постао богатији за две велике медаље. Једно сребро и једна бронза су део Пливачког клуба “Делфин”.
Ива Марковић је вицешампион Србије у категорији 200 метара делфин стилом, док је Угљеша Павловић трећи пливач државе на два пута краћој деоници, такође делфин стилом. Ово је један од највећих резултата у историји шабачког клуба и замајац за даљи рад.

У претходном штампаном издању ненамерним превидом није наведен овај резултат, већ пето место на 100 метара делфин и једанаесто на 100 метара краул међу јуниорима, односно седмо и десето место Угљеша на 200 и 100 метара краул који су остварени последњег дана четвородневног такмичења. Извињавамо се на ненамерном превиду.



Било је ово најважније домаће пливачко такмичење ове године која значајно пореметила програм Пливачког савеза услед нестабилне епидемиолошке ситуације. Савез је годину затворио Скупштином приређеном у Београду у понедељак. Прва наредна активност је окупљање репрезентативаца на Кошутњаку средином јануара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa