Инфо

14. јануар 2021.14. јан 2021.
Дубока забринутост због ситуације у  Геронтолошком  центру
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Дубока забринутост због ситуације у Геронтолошком центру

Градски одбор Заједно за Србију- Шабац изражава дубоку забринутост за тренутну ситуацију поводом жаришта корона вируса у Геронтолошком центру и јавно апелује на што хитнију помоћ и предузимање свих потребних мера како би се што пре спречилo даљe ширење вируса код oсталих корисника Георонтолошког центра и медицинског особља и тиме спречиле несагледиве последице по здравље истих.

Захтевамо правовремено и тачно информисање о даљем развоју ситуације. Морамо узети у обзир да су наши најстарији суграђани већ десет месеци у изолацији у том центру и да су њихове породице већ довољно забринуте. Дужност и обавеза је да имају праве информације о њиховом здравственом стању.

Здравље мора бити приоритет, морамо бити солидарни у борби против ове пошасти. Још једном апелујемо на надлежне институције да се понашају одговорно и да све своје капацитете усмере ка што бржем решавању тренутне катастрофалне ситуације у нашем Геронтолошком центру. Градски одбор ЗЗС стоји на располагању у складу са својим расположивим капацитетима.


ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ГО ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ ШАБАЦ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa