Инфо

14. јануар 2021.14. јан 2021.
“Чивијин” Деда Мраз обрадовао  малишане са сметњама у развоју
ХУМАНИ БАЈКЕРИ У НОВОГОДИШЊОЈ МИСИЈИ

“Чивијин” Деда Мраз обрадовао малишане са сметњама у развоју

Чланови Мото клуба “Чивија” још једном су показали своју хуманост. Традиционало и ове године за Нову годину, обрадовали су пакетићима децу са сметњама у развоју, као и деци у хранитељским породицама.
Мина Мијаиловић из Удружења “Да будемо сви једнаки” захвалила се свим донаторима, али и свим осталим који су им пружали разумевање и подршку.

-Захваљујемо се МК “Чивија” на овом хуманом гесту. Такође, позивам све људе и компаније да се укључе у рад нашег удружења, рекла је Мина Мијаиловић.

Бајкери из “Чивије” не мисле о деци само пред Нову годину, него редовно имају различите хуманитарне акције, а и део прихода са сваког мото скупа који организују иде некоме коме је у том тренутку помоћ најпотребнија. Са децом са сметњама у развоју друже се неколико пута годишње.

-Наши мали другари се највише обрадују вожњи на моторима коју им организујемо 2. априла на Светски дан оболелих од аутизма. То и дружење са њима значи им више од свих поклона које им однесемо.

Трудићемо се и убудуће да им улепшамо свакодневицу, али и да помогнемо другој деци којој је помоћ потребна. Хуманост се не огледа само у материјалном давању. Довољно је некада упутити и лепу реч или осмех да бисмо неком поправили дан. Толико може свако од нас да уради, ако увек има на уму да се срећа умножава дељењем, рекао је Александар Маџаревић Салер, предсеник МК “ Чивија”.
“Чивија” је трима бебама које прве стигле у Шабац у Новој години даровала сребрњаке.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa