Инфо

14. јануар 2021.14. јан 2021.
Онлајн свезнање
Зимски камп ОШ “Лаза К. Лазаревић”

Онлајн свезнање

Шести зимски камп Лазине школе траје до 14. јануара. Структура Лазиног кампа мењала се током времена, од првог који је одржан 2016. године, до данас, али суштина је остала иста – да ученици стекну нова знања и да лепо, квалитетно проведу време
Шести по реду Зимски камп Основној школи „Лаза К. Лазаревић“ носи назив „У свету знања и интересовања“ и одржава се онлајн, у складу са епидемиолошком ситуацијом, до 14. јануара.
У оквиру Кампа реализовано је осам тема, које су спремила четири учитеља, четири наставника (српског, енглеског, географије и ликовне културе) и педагог школе.

Првог дана Кампа, наставници и учитељи садржаје су поставили на сајт школе, другог дана је остварена интеракција и комуникација са ученицима путем њихових презентација. Ђаци имају могућност да буду креативни у оквиру сваке теме. У теми „Језички забавник“ задатак учесника је да илуструју и презентују једно језичко правило, тема „Lol“ им нуди могућност да се маскирају у Чарлија Чаплина и пошаљу своје фотографије. У оквиру теме „Европска разгледница“, ученици могу сами направити разгледницу, било да је цртају или да лепе фотографије. Тема „Из летописа школе“, која говори о Лазиној школи некад и сад, нуди могућност ученицима да пошаљу старе фотографије својих најближих који су били ове образовне установе и тиме и сами допуне Летопис. Остале занимљиве и едукативне теме, које буде креативност и машту су: Позориштанце, Занимљива психологија, Рециклирајмо за будућност, од Игре до уметности.

Трећег дана Кампа, проглашен ће бити победник, а дипломе и захвалнице за Камп ће бити подељене када се стекну услови за то.

Структура Лазиног Кампа мењала се током времена, од првог који је одржан 2016. године, до данас, али суштина је остала иста – да ученици стекну нова знања и да лепо, квалитетно проведу време.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa