Инфо

15. септембар 2011.15. сеп 2011.
МЕСЕЦ ДАНА ОД ПОЧЕТКА РАДА ПОСЛАНИЧКЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ У КОЦЕЉЕВИ

СЛИКА О РЕАЛНОМ СТАЊУ

Велико интересовање грађана за непосредни контакт са представником законодавне власти. Са народним послаником до сада разговарало око 40 становника коцељевачке општине. Грађани нису у довољној мери информисани о својим правима-тврди посланик Михаило Пурић. Прваци у издвојеним одељењима добили школски прибор.
У Коцељеви је пре месец дана почела да ради канцеларије народног посланика Михаила Пурића. Како је истакнуто приликом отварања, посланици треба да буду веза између грађана и републичких органа. Говорећи о досадашњим сусретима са становницима ове општине Пурић је рекао да је интересовање грађана велико и да се притужбе углавном односе на немогућност остваривања појединих права.
- Мора се одвојити део слободног времена за грађане. Грађани Коцељеве се у мањој мери жале на недостатак посла а углавном се притужбе односе на област остваривања права за која мисле да су им ускраћена- рекао је посланик и закључио да народ није у довољној мери информисан о својим правима, као и да често не знају коме да се обрате.
Према његовим речима канцеларија је начин да у непосредном контакту са грађанима представници власти имају слику о реалном стању.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa