Инфо

15. септембар 2011.15. сеп 2011.
ПРИВРЕДНИЦИ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ПОСЕТИЛИ ЦЕЉСКИ САЈАМ

ПОВЕЗИВАЊЕ ПРЕДУЗЕТНИКА

Група од 12 привредника општине Богатић, посетила је недавно 44. Међународни обртнички сајам у Цељу( Словенија). Сајам је трајао од четвртог до 11. септембра, ове године. На њему су се појавила позната предузећа домаћина и околних земаља: Италије, Аустрије и Хрватске.
Посету мачванских предузетника, организовало је Опште удружење предузетника Богатић у сарадњи са Привредном комором Ваљево.
- Рад Општег удружења предузетника Богатић, усмерен је на повезивање предузетника у општини и другим домаћим и страним партнерима. Са тим циљем, организована је и ова посета, цељском сајму у Словенији. Наши предузетници имали су прилику да по први пут организовано посете један сајам и упознају се са новитетима у својим браншама. Већина наших предузетника је по први пут била на овом сајму, а ради се о власницима малих предузетничких фирми. Мала и средња предузећа, односно предузетничке радње, управо и јесу у фокусу деловања Општег удружења предузетника Богатић, које ће и даље радити на повезивању предузетника и промоцији предузетништва. На сајму је успостављено и више квалитетних контаката, чију реализацију очекујемо у наредном периоду, рекао је Душко Велимировић, организатор пута, референт за развој предузетништва у Општем удружењу предузетника Богатић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa