Инфо

21. јануар 2021.21. јан 2021.
ФУДБАЛ: РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ

Гордић и Бирманчевић на списку

Иако је Мачва на зачељу табеле на половини Супер лиге, један од најбоље оцењених голмана је Милош Гордић, чувар мреже Шапчана на позајмици из Црвене Звезде. Као награду за добре партије, уследио је позив у репрезентацију састављену од играча из домаће лиге, која ће одмерити снаге са Доминиканском републиком и САД, на мини турнеји Сједињеним државама. Репрезентацију ће предводити Илија Столица.

Прва прилика за деби младог чувара мреже биће дуел против Доминиканске републике у понедељак, 25. јануара, док је САД ривал шест дана касније. Међу позваним голманима су још Ђође Петровић (Чукарички) и Александар Поповић (Партизан). Гордић и Петровић су стандардни у својим екипама. Милош је бранио у свим дуелима, осим против Црвене Звезде, где му статуст позајмљеног играча то није дозволио. Млади голман Партизана у 13 мечева стајао је на голу свог тима.

Још један Шапчанин је међу позванима, данас играч Чукаричког Вељко Бирманчевић који на листи стрелаца „брђана“ заузима прву позицију, заједно са још двојицом саиграча.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa