Инфо

28. јануар 2021.28. јан 2021.
АКАДЕМИЈА ОКСФОРД ШАБАЦ
ВАШ ПРВИ КОРАК КА УСПЕХУ

АКАДЕМИЈА ОКСФОРД ШАБАЦ

Школа страних језика Академије Оxфорд Шабац нуди курсеве по врло повољним ценама са могућношћу плаћања на рате, а свако ко буде похађао курс немачког или енглеског језика, али и било ког другог језика, аутоматски стиче могућност да похађа и један бесплатан online курс интересантне тематике, који су у овој понуди
Сви знамо да морамо да идемо у корак са временом, те да уколико желимо да добијемо бољи посао морамо радити на себи, свом образовању и усвајању нових знања и вештина. Први корак на том путу је учење страног језика. У томе Вам може помоћи Школа страних језика Академије Оксфорд Шабац, која у понуди има изузетно квалитетне курсеве енглеског и немачког језика, те нуди и одређене погодности полазницима.

Школа страних језика Академије Оксфорд Шабац нуди курсеве по врло повољним ценама са могућношћу плаћања на рате, а свако ко буде похађао курс немачког или енглеског језика, али и било ког другог језика, аутоматски стиче могућност да похађа и један бесплатан онлајн курс интересантне тематике, који су у овој понуди.

Курсеви немачког и енглеског језика за одрасле
Настава у оквиру Школе страних језика Академије Оксфорд Шабац организује се у складу са тренутно важећим стандардом, што значи да се курсеви енглеског језика, али и немачког и свих других организују уз поштовање Заједничког европског референтног оквира за језике - CEFR (The common European framework for languages).



Правилима поменутог стандарда је јасно дефинисано да постоји укупно шест нивоа наставе у три наставне групе, дакле по два нивоа у свакој групи, а све у складу са тиме у којој мери је неко пре тога савладао конкретни језик, односно да ли је уопште имао прилике да га учи.

Уколико неко жели да похађа курс страног језика који до сада није учио, требало би да похађа основни или почетни А1 ниво. После завршеног А1 нивоа у учењу конкретног језика, следећи је А2 ниво, који је окарактерисан као виши почетни.

По већ горе поменутом стандарду, следе нивои Б и Ц групе. Виши средњи нивои су означени са Б1 и са Б2, док је полазницима који су завршили Б2 ниво омогућено да похађају нижи напредни Ц1 или виши напредни Ц2 ниво, који је уједно и највиши ниво знања одређеног страног језика.

Бесплатни онлајн курсеви уз уписан курс страног језика
У оквиру понуде Школе страних језика Академије Оксфорд Шабац сви полазници који упишу курс немачког или енглеског језика добијају на поклон и могућност да потпуно бесплатно, по свом избору одаберу и похађају један од онлајн понуђених курсева занимљиве и јединствене тематике.

Без било какве доплате можете похађати неки од следећих курсева: Креативно писање; Креативно писање за децу; Писање за wеб/блог; Пословна комуникација; Вештине презентације; Правилно управљање временом; Мапе ума; Технике памћења; Организација учења; Брзо читање.

“Образовање је најмоћније оружје
које можете употребити да промените свет.”
А. Ајнштајн


Сигурно је да ће међу оволико интересантних бесплатних курсева које Школа страних језика Академије Оксфорд Шабац нуди уз уписани курс страног језика, сваки појединачни полазник бити у прилици да изабере бесплатни онлајн курс који му највише одговара.

Упис на курсеве немачког и енглеског језика
Сваки полазник који жели да похађа курс немачког или енглеског језика, или било ког другог страног језика треба да изврши пријављивање у складу са правилима и упише се, односно да склопи Уговор о похађању курса.

Радно време Школе страних језика Академије Оксфорд Шабац од понедељка до петка је од 08 до 21, док је суботом од 09 до 14, те будући полазници у том периоду могу извршити пријављивање директно у просторијама школе, које се налазе у улици Господар Јевремовој број 2б.

Сви заинтересовани полазници пријављивање могу да изврше и слањем основних информација о себи на мејл адресу као и на бројеве телефона 015 353 622 и 060 60 70 585, а ради писања и склапања Уговора о похађању курса, те потписивања истог.

Напомињемо да се настава организује у складу са тренутно важећим мерама заштите против пандемије, а тако ће сасвим сигурно бити и убудуће. Истичемо да ће у просторијама школе бити организована настава, према тренутном плану. Сви полазници ће бити информисани уколико дође до било каквих промена, односно да Школа страних језика Академије Оксфорд Шабац, ако буду донете другачије мере, задржава право измене начина организације курсева. Сваки полазник појединачно ће бити информисан о тим детаљима.

Не чекајте да Вам се успех деси, крените према успеху тако што ћете уписати неки од курсева страних језика у Школи страних језика Академије Оксфорд Шабац и искористите шансу да уз уписани курс страног језика похађате и један бесплатан онлајн курс по Вашем избору.
ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa