Инфо

28. јануар 2021.28. јан 2021.
Богатинци донирали 25 тона брашна
ХУМАНИТАРНА ПОМОЋ ЗА МЕДВЕЂУ

Богатинци донирали 25 тона брашна

„Сведоци смо недавних, великих поплава које су задесиле овај крај, као и претрпљене материјалне штете, а потом и нестанка електричне енергије који је и додатно погоршао и онако тешку ситуацију, тако да је било преко потребно да сви ми остали заједно пружимо подршку и покажемо солидарност, како би се општина Медвеђа и читав југ Србије што пре вратили свакодневном, нормалном начину живота“, изјавио је председник општине Богатић
Општина Богатић усарадњи са Млинском индустријом „Поповић“, донирала је прошлог петка, 25 тона брашна општини Медвеђа. Том приликом, представници ових општина потписали су Споразум о сарадњи и разумевању са циљем унапређења односа и повезивању Богатића и Медвеђе, како на привредном, тако и у свим другим областима.

-Донација општине Богатић нашим пријатељима у Медвеђи је нешто најмање што смо могли да урадимо у овом тренутку. Сведоци смо недавних, великих поплава које су задесиле овај крај, као и претрпљене материјалне штете, а потом и нестанка електричне енергије који је и додатно погоршао и онако тешку ситуацију, тако да је било преко потребно да сви ми остали заједно пружимо подршку и покажемо солидарност, како би се општина Медвеђа и читав југ Србије што пре вратили свакодневном, нормалном начину живота- истакао је председник општине Богатић Милан Дамњановић, приликом посете Медвеђи и подсетио на слично искуство са којим су се житељи Богатића суочили 2014. године.



-Кроз нешто слично смо и ми прошли приликом мајских поплава 2014.године, тако да знамо са каквим се све проблемима сусреће руководство општине Медвеђа. Ово је била прва у низу хуманитарних акција које смо спровели, а у наредном периоду биће их још, у већем обиму - изјавио је председник општине Богатић и искористио прилику да грађанима Медвеђе и председнику општине Небојши Арсићу, пожели добро здравље и што бржи опоравак након свега што их је задесило, и „наравно, после тога још снажнији привредни развој“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa