Инфо

28. јануар 2021.28. јан 2021.
почетак наставка: фото сајт СЕХА лиге

почетак наставка: фото сајт СЕХА лиге

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Фаворити против Шамота

Међусобни дуел у првом делу сезоне, однос на табели, разлика у форми при окончању претходног дела и разлика у амбицијама прокламованим током лета, све то је на страни Металопластике пред дуел са Шамотом који ће за Шапчане отворити наставак сезоне пуне очекивања. По свим параметрима победа не би смела да изостане у суботу, од 19 часова у сали Гимназије.

У овај дуел, али и остатак првог дела, као и плеј оф, шабачка екипа улази за велико искиство повратника после осам година у Шабац, средњег бека Луке Митровића. Некадашњи репрезентативац је најискуснији у екипи. Марко Дошен, још један некадашњи рукометаш плавих, поново носи дрес истих боја и појачава конкуренцији на позицији пивотмена. Новина у стручном штабу је на месту помоћника, где ће Веслеину Вуковићу у раду помагати Миодраг Кажић, тренер друге екипе и некадашње крило „пластичара“.

Аранђеловчани су тим велике традиције, познат рукометном свету, међутим садашњост није тако блистава и како и сами признају, примарни циљ, опстанак и очување статуса суперлигаша биће успех у овој сезони. Крајем децембра вратили су на место тренера искусног Слободана Једоксића и то може бити највеће појачање за „плаво-беле“. Тренутно су последњи у групи, спас ће тражити у плеј ауту. Металопластика има шампионске амбиције и три преостала кола су припрема за занимљиви и неизвестан плеј оф. Уз то следи наставак СЕХА лиге.

-Мислимо да смо на правом путу и да се нећемо осрамотити против тих јачих екипа у СЕХА лиги. У фебруару и марту следе слатке муке – такмичење на два фронта, када ћемо играти две или три утакмице у седам дана. Ја се уздам у нашу младост и физичку спрему и надам се да ће момци, на челу са тренером, изнети то како треба и да ћемо бити умешани у борбу за трофеје до самог краја – рекао је директор клуба Славиша Стојиновић за портал Супер лиге.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa