Инфо

4. фебруар 2021.4. феб 2021.
ПОСЛЕДЊИ ИЗВЕШТАЈ О КОВИД СИТУАЦИЈИ У ШАПЦУ

Вакцинација непокретних грађана на кућној адреси

На територији Мачванског округа у периоду од 25. до 31. јануара регистровано је 508 позитивних узорака на ковид, а на територији града Шапца 254 нова случаја.

Од 487 узорака узетих у уторак на територији Округа позитивно је 88. Највише нових случајева поново је у Шапцу – 35, док је у Лозници 15 и Богатићу 13.

Према последњим информацијама, од уторка, у Општој болници ,,Лаза К. Лазаревић” хоспитализовано је 124 пацијената позитивних на вирус корона, а у зеленој зони шабачке болнице хоспитализовано је 128 нековид пацијената. У респираторној јединици налазило се осам пацијената. Током понедељка су преминуле три особе.

Ситуација са корона вирусом у Геронтолошком центру у Шапцу је стабилна, речено је на седници Штаба за ванредне ситуације одржаној у уторак. За среду је планирано ретестирање 14 позитивних пацијената.
Према последњем извештају од уторка, укупан број КОВИД-19 позитивних корисника био је 32, док је укупан број преминулих био 20 корисника. Број хоспитализованих корисника у ОБ Шабац био је 18, а број позитивних запослених. Излечено је 15 запослених.

На пункту у сали Економске школе ,,Стана Милановић” у понедељак је вакцинисано 422 људи. У уторак је почела вакцинација непокретних суграђана који су се пријавили преко портала еУправе. Мобилни палијативни тим шабачког Дома здравља обављаће вакцинацију непокретних суграђана на сеоском подручју док ће Служба кућног лечења Дома здравља вакцинисати непокретно становништво на територији града.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa