Инфо

11. фебруар 2021.11. феб 2021.
Бестселер без премца  Клуб убистава четвртком

Бестселер без премца Клуб убистава четвртком

Светска издавачка сензација, књига која је за невероватно кратко време оборила све рекорде читаности, Клуб убистава четвртком Ричарда Озмана у издању Вулкан издаваштва.

Још од 2009. године свет није доживео овако сензационалан издавачки феномен! Роман је продат у скоро милион примерака у Великој Британији и проглашен је најпродаванијом књигом када су у питању белетристика, нефикција и издања у тврдом и меком повезу. Читаоци с одушевљењем откривају шта се дешава на свакој новој страници, па је Клуб убистава четвртком постао трећа најпродаванија књига свих времена у Великој Британији!

Први читаоц који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће нa поклон књигу Ричарда Озмана „Клуб убистава четвртком“


Негде међу зеленим брежуљцима Кента, у мирном и луксузном комплексу за старе, четворо необичних пријатеља састаје се сваког четвртка. Они нису обични пензионери: мрске су им друштвене игре и презиру да причају о болестима које их муче. Уз чашу вина и колачиће са вотком, Елизабет, Џојс, Ибрахим и Рон много више воле да истражују стара, нерешена убиства и тако вежбају мале сиве ћелије.

Једног лепог сунчаног дана, на њиховом се прагу дешава право-правцато убиство, а Клуб убистава четвртком се први пут налази усред истраге стварног случаја. Можда су загазили у девету деценију, али ове само наизглед симпатично радознале и наивне бакице и декице још имају понеки трик у рукаву!

„Док се случајеви гомилају, откривамо све више детаља о животу и љубавима главних јунака, не можете а да их не бодрите и надате се да ћете их поново срести.“ Тајмс је Клуб убистава четвртком прогласио за крими роман месеца. Дејли експрес наводи: „Једна од најугоднијих књига године... Добро написана, урнебесна и годи срцу. Драж овог романа лежи у томе што је много више од кримића. Поред тога што одаје почаст љубави, она слави и пријатељства, које нас одржавају у животу без обзира на околности.“
Клуб убистава четвртком је роман који ће вас одушевити. Доступан је путем сајта.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa