Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
АТЛЕТИКА: ОДРЖАН ДРУГИ КЛИМА БЛОК МАРАТОН

НАЈБРЖИ МАЂАРИ

Прошле недеље у Коцељеви по други пут одржана маратонска трка. Најбољи пласман имали мађарски атлетичари. Учествовало преко 120 такмичара из земље и иностранства. По оцени маратонаца организација на веома високом нивоу. Због високе температуре ваздуха прошлогодишњи победник одустао на 17-ом километру
У организацији општине Коцељева, а под покровитељством компаније “Алас Холдинг“, прошле недеље је у овој општини одржан други Клима блок маратон који је окупио велики број учесника. На старту маратонске и полумаратонске трке нашло се више од 120 тркача из бројних градова Србије али и из Мађарске , Македоније, Републике Српске... Четвртина је истрчала стазу дугу 42 километра. Почетак маратона на симболичан начин најавили су најмлађи становници ове општине, деца из ПУ “Полетарац“, трком на 200 метара.
Спортску манифестацију, која ће сасвим сигурно прерасти у традиционалну, отворио је председник коцељевачке општине Верољуб Матић захваливши се свим гостима и пожелевши такмичарима да постигну добре резултате. Такође се захвалио и свим пријатељима маратона који су на било који начин помогли и подржали његово одржавање.
- Ни једна спортска манифестација не може да се организује без друштвено одговорних компанија па ни ова наша. Стога хоћу да се захвалим генералном спонзору компанији “Алас Холдинг“, али и компанијама Рауцх Сербиа, З.А. Фруит, Амбалажерка и Подунавље Беочин. Велики увек помажу мале па је и град Београд помогао да део вас дође на маратон- изјавио је Матић и додао да је и Европска Унија кроз пројекат Коцељева- лепо место за живљење помогла ову активност и здраве начине живота који се промовишу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa