Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
Лек, али не и оздрављење
МИЛА СТАРЧЕВИЋ: ИЗНЕВЕРЕНА ЖЕНА

Лек, али не и оздрављење

“Прича почиње описом идеалног брака у којем је муж дорски стуб на којем се заснива породична срећа. Супруга Јелена идеализује породичну атмосферу до краја како би касније ток приче добио на снази у решењима њеног апсурда.

Међутим главни јунак Урош крије своју мрачну прошлост пред супругом Јеленом али ће она током времена бити откривена на стресан начин за све Урошеве познанике , а највише шок за Јелену, свим врлинама обдарену жену. Ово у својој рецензији за нову књигу признате шабачке ауторке Миле Старчевић “Изневерена жена” пише Никола Девура.

Милино ново дело обилује бројним заплетима. Чита се у једном даху, а како и сама каже само је радила оно што најбоље уме, како би одагнала ружне мисли.

Она је искусан аутор и целокупну причу је учинила врло занимљивом. Све то је стало на 200 страна нове књиге и верујемо да ће без проблема наћи читаоце.

Књига је чиста фикција ауторке, настала у бесаним ноћима после губитка супруга који је истиче био њен лек, мада никада због те породичне трагедије неће оздравити.

- Ја не умем да живим без њега, мада ми сви кажу да морам и свесна сам тога, поручује Мила.
Бољи познаваоци знају да је до сада објавила много књига. Углавном су то путописи са бројних путовања по свету са супругом који је увек био њен значајан ослонац и срећа, пуних 55 година, колико су провели у браку.

Никада га неће заборавити без обзира на мајчине речи и поруке најмилијих: Човек све преживи!
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa