Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
Сајт СЕХА лиге

Сајт СЕХА лиге

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

РАСПОРЕД ВЕЛИКИ РИВАЛ

Раднички побеђен, следи Партизан, али пре њега Рудар и Загреб. Згуснут распоред утакмица изазов за квантитет и квалитет екипе. Низ од седам узастопних победа. Загреб прилика за доказивање
Убедљивије него што показује резултат Металопластика је у Крагујевцу освојила бодове за почетак плеј офа и наставак низа тријумфа момака у плавом. Наредни корак у борби за титулу је велики дерби против Партизана, али он је заказан тек за среду, 3. март, а до тог датума су предвиђене још две утакмице. Шапчани су синоћ били гости у Костолцу Рудару у мечу где је победа доносила нови завршни турнир Купа. Овдашњи рукометаши су отпутовали као фаворити, исход нам није познат док настају ови редови.
У недељу следи наставак СЕХА лиге, велики Загреб долази у Шабац и после више од годину дана, рукомет ће поново у халу „Зорка“, где следи окршај можда и два највећа тима бивше државе. Шампион Хрватске, учесник Лиге шампиона, иако у измењеном саставу у односу на претходну сезону, велики је фаворит. Изазов за вицешампиона Србије није само противник, већ и тежак распоред утакмица на сваких неколико дана.

Раднички –Металопластика: 30:31 (13:15)
Крагујевац. Судије: Боричић и Марковић. Седмерци: Раднички 6 (5), Металопластика 4 (3). Искључења: Раднички: 8 мин, Металопластика: 24 мин.
РАДНИЧКИ: Гемаљевић (11 одбрана), Вуковић 7, Стошић, Продановић 2, Мутавџић, Петровић (5 одбрана), Добросављевић, Касаловић 2, Баруџић 6, Кнежевић 1, Утвић 1, Стевановић, Ђерић 1, Станојев 5, Богдановић 5, С.Ђерић.
М’ПЛАСТИКА: Додић, Воркапић 10, Јевтић, Писарић 5, Срдановић 3, Миловановић, Бомаштар (9 одбрана), Антонијевић, Иванић 2, Радисављевић (2 одбране), Ђукић 1, Митровић 4, Бабић 3, Тодоровић 3, Брајовић, Дошен.


-Ми водимо борбу са згуснутим распоредом, тешко је очувати висок ритам и високе амбиције на три фронта. Колико можемо ми ћемо се борити. У некој хијерархији, СЕХА лига је најмање важна и можемо рећи да ако будемо морали, ми ћемо њу „жртвовати“, међутим то не би било добро за српски рукомет, показали смо да можемо против јаких противника. У недељу сам принуђен да комбинујем састав, не можемо издржати са истим приступом, а Партизан нам је јако важан у среду – рекао је тренер Металопластике Веселин Вуковић.
У два кола међународног такмичења, Металопластика је остварила једну победу и један пораз, Загрепчани имају два тријумфа. Значајну улогу у екипи имају два некадашња играча Металопластике, голман Јандрић и бек Немања Обрадовић.
Није било изненађења у првом колу плеј офа, апсолутни дерби другог је одложен за среду, док су уз дуел у Костолцу, четвртфинале плеј офа играли: Раднички и Динамо, Обилић против Војводине и Југовић је дочекао Железничар из Ниша.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa