Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
КСС

КСС

КАЈАК: РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Дуга јака сезона

Кајакши Србије окончали су двонедељне припреме у Турској. Неколико чланова шабачке “Зорке” унапређивало је форму за три велика такмичења овог лета.
-Првенство Европе, шампионат света и, наравно, Олимпијске игре које смо чекали и прошле године. Ове године је много мање неизвесности него прошле јер знамо да ће такмичења бити. Самим тим жеља наших такмичара, али и свих у стручном штабу је већа. Јако ми је драго што сви раде пуном паром и што се не штеде Посебно ми је драго што смо ове године наш тим појачали члановима развојног тима јер мислимо и на подмладак и сада правимо репрезентативце који ће у наредним годинама бранити боје наше земље, надамо се, једнако успешно као и садашња генерација – истакао је селектор Павле Јованов.
Наше репрезентативце ове године очекују три велика такмичења: континентални и светски шампионат и Олимпијске игре. Осим тога, српски такмичари ће имати две прилике да изборе додатне квоте за Токијо. Прву прилику имаће већ средином маја у Сегедину.
-Ово је период у којем одрађујемо основне, базичне, припреме и с обзиром да је фебруар постоји могућност да време буде нешто лошије, са чим су наши такмичари упознати с обзиром да овде долазимо дуги низ година. За сада нас време служи тако да такмичари могу да извеслају све дугачке деонице које су планиране. С обзиром да сада градимо основу за ову годину, припреме осим веслања подразумевају и напорне тренинге како у теретани, тако и тренинге издржљивости – додао је селектор Јованов.
КСС

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa