Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
Нови председник скупштине: С. Радовановић

Нови председник скупштине: С. Радовановић

ФУДБАЛ: ИЗБОРНА СКУПШТИНА СУПЕРЛИГАША

НОВО РУКОВОДСТВО МАЧВЕ

Нови председник Управног одбора Драгојло Лазић, председник Скупштине клуба у два мандата. Циљ инфраструктурно унапређење и напредак клупске школе. Изабрани потпредседник и још осам чланова Одбора. На челу Скупштине Славко Радовановић
После готово пола године у којима је Фудбалски клуб „Мачва“ био у прелазном периоду од оставке Ивице Краља, Шапчани имају ново руководство сачињено од људи који су дуго у клубу на различитим положајима и неких нових имена. Готово једногласно за председника Управног одбора изабран је досадашњи председник Скупштине Драгојло Лазић, некадашњи директор Турситичке организације Шапца, данас пензионер. Он ће предводити Управни одбор који чине још потпредседник и осам чланова. У првом обраћању присутнима по сле избора, Лазић је нагласио да клуб мора деловати на више фронтова како би постао јак, сигуран и на снажним основама стабилан суперлигаш.

Д. Лазић


-На сениорском плану желимо да покушамо остварити опстанак у Супер лиги, иако то неће бити лак задатак, распоред је тежак. Дугорочни план је да превазиђемо све проблеме, ојачамо организацију како би били стабилни у Супер лиги без страха за опстанак. Посебну пажњу ћемо посветити омладинској школи да би у догледно време били у ситуацији да уз неколико искусних играча у сениорској екипи имамо неколико омладинских играча. За финансијску стабилност морамо учинити све како би привукли што више привредника да уложе у клуб, јер не можемо бити ослоњени само на средства из буџета града. Решили смо све имовинско-правне спорове са грађевинским предузећем “Рад” по питању источне трибине. Планирамо да уредимо подтрибински простор, за који имамо обећања средстава за изградњу свлачионица, медицинске собе, можда теретане. Планирамо да наставимо радове на и око терена са вештачком травом - истакао је нови председник Мачве.
Потпредседник клуба је Владимир Мићић, помоћник градоначелника Шапца, а уз њега у руководећем органу су још: Драган Антонић (досадашњи вд председника), Сретен Радовановић, Давор Поповић (адвокат), Алекса Антонић (адвокат, некадашњи голман футсал репрезентације Србије и актуелни тренер голмана у репрезентацији), Раденко Лукић (предузетник из Варне, отац нашег репрезентативца Саше Лукића), Славиша Марковић (свештеник), Душко Пантић, Дејан Исаковић.
Ванредна изборна скупштина приређена у сали Соколског дома окупила је 35 од 41 делегата, а пре избора чланова УО изабран је председник Скупштине. Уместо новог председника клуба, на позицију првог човека клупске скупштине изабран је Славко Радовановић, дугогодишњи члан управе.
-Велика ми је част због указаног поверења. Знамо шта значи Мачва за Шабац и за све нас је ово велика обавеза. Верујем да су изабрани људи прави и да ће водити Мачву на прави начин. Спреман сам да помогнем колико је у мојој моћи - навео је Радовановић.
Подршку је добио предлог за Надзорни одбор који чине: Наташа Радовановић, Дејан Поповић и Вук Лазаревић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa