Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
Корак назад: мачва - Раднички  (Н) 0:2

Корак назад: мачва - Раднички (Н) 0:2

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

Од наде до краха

Пораз од Нишлија Мачву поново удаљио од опстанка. Нови Пазар је императив из више разлога. Одмичу ривали
Мачва наступа са успонима и падовима. Најпре се навијачи помире са елиминацијом, потом уследи победа која пробуди наду, да би новим крахом песимизам преовладао, надамо се да сада следи нова ињекција наде, јер више места за ове друге нема.
Раднички је у Шапцу показао да је далеко у односу на тим од пре две или три сезоне, игром је демонстрирао суперлигашку просечност, али и то је било довољно да се рутински савлада Мачва. Они су искористили грешке Шапчана, Мачва није лоше тренутке Нишлија. Три велике прилике је пропустио домаћин, Нишлије су две искористили. Све то је довело до пораза, а егзекутори су некадашњи играчи Мачве Ненад Гаврић и Филип Касалица.
Мачва има меч мање, али то је дуел против Црвене Звезде у Београду, те није реално рачунати на њега као опцију за увећање салда. Реално говоримо о заостатку од седам бодова за спасом, а управо место које желе Шапчани чува наредни ривал овдашњег клуба, Нови Пазар. Иако нема публике, снага Пазараца је домаћи терен, ту је „пао“ и Партизан. У бурном мечу су поражени у Ивањици, пре тога су надиграли управо Ниш на својој трави и свакако су благи фаворити. Реч је о солидном нападу и најслабијој одбрани у лиги. Аганспахић и Сисе су предводници навале и највеће опасности. Мачва не сме да изгуби, јер би такав исход могао одвести и на двоцифрени минус од безбедне зоне.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa