Инфо

4. март 2021.4. мар 2021.

Саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу констатује да је одбацивањем кривичне пријаве за наводну изборну крађу коју је посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег суда у Новом Саду поднела партија Заједно за Србију, још једном потврђено да група окупљена око Небојше Зеленовића не говори истину.
Иако су поново покушали да преваре надлежне органе достављањем тобожњих признања за куповину гласова на изборима који су одржани 21. јуна, поновљени на 27 бирачких места 5. септембра, а потом 3. октобра на пет бирачких места, једино очигледно је да су у питању монтирани снимци.
Да безобразлук буде већи, партија Заједно за Србију у својим нечасним намерама поново је покушала да злоупотреби наше суграђане ромске националности. Шапчани и даље памте да је пре пет година Драган Глигорић, активиста партије бившег градоначелника, осуђен због куповине гласова у име Зеленовића у једном ромском насељу.
Поражене партије које предводи Небојша Зеленовић и даље не могу да схвате да су им суграђани отказали поверење. Опстајали су 20 година захваљујући манипулацијама, куповини гласова и одборника, лажима, обманама и застрашивањима. Шапчани су 22. октобра добили власт коју заслужују, а за Српску напредну странку гласало је 30.000 наших суграђана, чиме смо у градском парламенту добили натполовичну већину.
ГО СНС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa