Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
КОМУНАЛНЕ АКТИВНОСТИ У СОВЉАКУ

БЕЗБЕДНИЈЕ У КРИВИНИ

Мештани Совљака су се самоорганизовали и уз помоћ општине Богатић бетонирали 123 метра тротоара у најоштријој кривини близу Етно ““ парка. Тако је овај део саобраћајнице према Дрини постао знатно безбеднији за саобраћај пешака.
Руководство села, угостило је протекле недеље, челнике општине Богатић, које је предводио Слободан Савић, председник општине и на лицу места се упознали са урађеним.
- Раније су се ту чешће дешавали саобраћајни удеси са тежим последицама, посебно за пешаке. Читава улица, недалеко од Етно ““ парка је густо насељена. Требало би да саобраћајна полиција мало дисциплинује превознике који овуда саобраћају тешким шлеперима, експлоатишући шљунак и песак са Дрине. Често су препуни, па камење испада и може повредити пролазнике, каже Радојица Субић председник Савета месне заједнице Совљак.
Присутни мештани Тадија Јашић и Томислав Мијатовић, кажу да је доста урађено и на уређењу пољских путева, тако да ове јесени немају проблема са транспортом пољопривредних производа са њива.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa