Инфо

4. март 2021.4. мар 2021.
Кобејн, легенда која живи у продаји
Serving the Servant:

Кобејн, легенда која живи у продаји

Пред поштоваоцима Нирване, једног од највећих бендова свих времена, и фановима Курта Кобејна, човека који је обележио музичку индустрију и поп културу читаве планете, налази се књига Сервинг тхе Сервант: Кобејн, легенда која живи. Дело Денија Голдберга, Кобејновог менаџера и блиског пријатеља који је све време био уз њега, упознаће вас на јединствен начин са животом и каријером славног музичара.
Приватни живот, као и пословни успеси, вансеријски таленат, специфичан начин рада и посвећеност музици, интригирају фанове широм света али и сврставају Кобејна међу непролазне уметнике чија заоставштина наставља да живи.
Сам наслов ове биографије – Serving the Servant – представља омаж песми коју је Кобејн написао за албум In Utero. А када се упустите у читање, открићете све о Кобејновој генијалности и амбицијама али и пренаглашеној саосећајности, која је неминовно водила до тешких мисли које су га обузимале. Он је међу реткима у историји рокенрола који су истовремено комуницирали на више културолошких језика, укључујући енергију хард рока, интегритет панка, заразну препознатљивост хитова и инспиративну привлачност друштвене освешћености.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу Serving the servant


Serving the Servant: Кобејн, легенда која живи откриће вам како се талентовани уметник борио да успостави баланс између амбиција и интегритета. Из првог реда посматрао је незапамћен успех албума Неверминд, који је од Нирване направио најуспешнији рок бенд на свету, а речи панк и гранџ уздигао на ниво опште културе; Куртово упознавање генијалне али непредвидиве Кортни Лав, којом се и оженио, и како је та веза критичарима постала дежурни кривац за све; рођење Франсес Бин Кобејн, њихове кћерке; и коначно, Куртову јавну борбу са зависношћу, окончану трагичном смрћу, која је заувек променила ток историје рока.
Нисам могла да је испустим из руку. Сваки љубитељ музике желеће ову књигу. А сваки обожавалац Нирване мора да је има. – Џоан Џет
Serving the Servant: Кобејн, легенда која живи значајан је подсетник на јединствену каријеру и вансеријског уметника. Књигу можете купити путем сајта.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa