Инфо

4. март 2021.4. мар 2021.
Испит жеље, снаге, издржљивости
BUSHIDO OCR CHALLANNGE

Испит жеље, снаге, издржљивости

Када чујете трка са препрекама назив указује на нешто, но већина појединости је непозната. Шапчани и гости града имају прилику у недељу да сазнају шта је јединствени спортски изазов за чије савлађивање није довољна само снага, већ се на испиту налази издржљивост, жеља, тимски, такмичарски дух.
У организацији Спортског центра „Бушидо“ Шабац у недељу ће бити приређен „Bushido ocr challange“ такмичење сачињено од два дела. Најпре се учесници надмећу у трци на осам километара, али стазу чине различите природне и вештачке препреке, као и различити услови терена (вода, блато, песак, бетон, шума). Циљ је савладати стазу пре других, наравно у што краћем временском периду.
Други део „Бушидо изазова“ намењен је искључиво екипама. Тимови ће се суочавати са различитим препрекама/задацима и заједничким радом треба да их савладају боље и брже од других, уз што мање грешака. Најбоље екипно време значи победу.
Старт је код ресторана „Светионик“ у Кленку у 11 часова.
-Ово је јединствени спортски догађај са интернационалним учешћем. Више од 250 такмичара је већ пријављено, углавном је реч о запосленима у МУП-у, Министарству одбране (војниници, полицајци, жандармерија, полицијске бригаде, припаднци Сектора за ванредне ситуације...), то је доказ да су потенцијал такмичења препознали наши најспремнији људи и министарства која су била велика потпора и захвални смо им на томе – истиче Александар Јанковић из Спортског центра „Бушидо“ и додаје да још постоји могућност пријаве.
-Сви заинтересовани који желе да провере своју издржљивост могу да се пријаве и на сам дан такмичења до 9 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa