Инфо

11. март 2021.11. мар 2021.
Дамин гамбит
Бестселер

Дамин гамбит

Ексклузивно путем сајта www.vulkan.rs
Дамин гамбит, бестселер Волтера Тевиса написан 1983. године, деценијама одушевљава читаоце широм света, а сада може бити ваш, поручивањем путем сајта Вулкан издаваштва, уз 20% попуста. За све поруџбине достава на територији Републике Србије је бесплатна.
Дело величанственог прозног записа и специфичне бриткости надахнуло је креаторе чувене серије која је књигу приближила младим генерацијама. Овај роман немогуће је сврстати у уобичајене категорије. То је прича о одрастању, шаху, зависности, препуна обрта и јаких емоција. Ако вам се допала серија, довољно је рећи да је књига много, много боља!
Дамин гамбит је прича о Бет Хармон, младој жени која је постала хероина свог времена остваривши снове и рушећи баријере. Када је са осам година завршила у сиротишту, чинило се да је Бет Хармон предодређена за судбину сиву и безличну попут одеће коју је носила. Све док не одигра прву партију шаха. Њен генијални таленат одмах је очигледан – док игра, чула јој се изоштравају, јасније размишља, и први пут осећа да има контролу над својим животом. Бет постаје све боља, а гламурозни и узбудљиви турнири пружају јој наду да је чека другачија будућност на табли са шездесет четири поља у црно-белом свету. Али тај свет замршен је као и њени потези, и иако делује мирно и углађено, крије вулкане страсти и опасности, и у њему су дозвољене најподмуклије сплетке.
„Чисто уживање. Ову књигу читам сваких неколико година, и не могу да се начудим с каквом је вештином написана“, изјавио је Мајкл Ондачи. Чувени холивудски глумац Хит Леџер је пре више од једне деценије почео да ради на адаптацији овог романа, планирао је да буде режисер и главни глумац. Серија Дамин гамбит је прославила младу и талентовану глумицу Ању Тејлор Џој.
Да бисте уживали у књизи Дамин гамбит, није потребно да разумете шаховске потезе. Довољно је да проникнете у симболику првог потеза у игри живота и да сте окренути ка романима неисцрпне снаге и јединствене естетике.
Роман великог аутора Волтера Тевиса Дамин гамбит од данас можете купити по јединственој цени само путем сајта www.vulkan.rs, уз бесплатну доставу на кућну адресу на територији Републике Србије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa