Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
РАДОВИ У „НИКОЛАЈЕВОЈ“ ШКОЛИ

СВЕ ПОД ЈЕДНИМ КРОВОМ

Доградњом у Основној школи „Николај Велимировић“ у Шапцу биће обезбеђено нових 650 метара квадратних простора. Прва фаза која подразумева приземни део са три учионице и санитарним чвором за наставно особље и ученике је завршена, док су радови на другој фази (спрат, поткровље и кров на старој згради) у току. Средства за ову инвестицију обезбеђена су из буџета града.
Недостатак простора у ОШ „Николај Велимировић“ евидентан је дужи низ година, али са првим стицањем услова за почетак овог обимног простора кренуло се у доградњу главне школске зграде. С почетком школске године „усељене“ су три нове учионице, док се радови на спратном делу приводе крају.
- Познато је да се у оквиру наше школе поред главне зграде налази још неколико мањих објеката који се користе за извођење наставе. Овим проширењем, стичу се услови да све буде „под једним кровом“, тако да ученици неће више морати да шетају од једне до друге зграде, што је нарочито у зимском периоду представљало проблем ““ каже Весна Живановић, директорка школе.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa