Инфо

11. март 2021.11. мар 2021.
Улаз само уз поруку
РАЗБИЈЕНА МАЛОЛЕТНИЧКА КОРОНА ЖУРКА

Улаз само уз поруку

Комунална милиција у Шапцу за викенд је “разбила” корона журку у једном локалу, на којој је био 21 малолетник. Поред тога што је локал радио у време забране, кршене су и друге епидемиолошке мере, а и малолетницима је сипан алкохол.

Комуналну милицију је позвала мајка једног од малолетника који су требали да буду на журци и рекла им шифру уз коју се улази унутра. Пошто би добила поруку, конобарица би излазила да отовори врата и пусти госте. Припадници Комуналне милиције су сачекали да гости уђу, а потом ушли и они за њима. Том приликом су у локалу установили низ прекршаја.

Власнику локала ће бити уручена четири прекршајна налога: локал је радио у недозвољено време, није поштована дистанца, точен је алкохол малолетницима и није било лица одговорног за заштиту од заразних болести. Укупан износ казни за ове прекршаје прелази 200.000 динара.

Како сазнајемо, Комунална милиција је у последња два месеца имала доста проблема са истим локалом.

Поред тога што је радио непријављен, више пута су имали дојаве да локал ради у недозвољено време. Локал има видео надзор и у њега се може ући само уз позив. Када неко од позваних гостију дође врата се откључавају, а сво остало време су закључана. Пре 15ак дана на истом месту један малолетник је и повређен.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa